La Possession

Circus van Salazies weelderige leven
Le Corbusier-stijl gebouwen in het bos 
Twee actieve vulkanen in de Piton de la Fournaise

Vind cruises in Zuid-Afrika

La Possession

Een exclusieve bestemming

Cruiseschepen meren nauwelijks aan in de haven van La Possession, op de prachtige Punta des Galets. Dit maakt het een van de meest unieke tussenstops op een MSC cruise naar Zuid-Afrika. Zodra u aan land gaat, kunt u op excursie gaan naar het zogenoemde Circus van Salazie, de overblijfselen van een enorme vulkanische caldera, op een paar kilometer van La Possession.

In plaats van geisers van lava, die eeuwen geleden zijn gedoofd, vindt u een explosie van leven, waar de wonderen van de natuur leven naast kleine dorpen verspreid over een weelderig bos. Het uitzicht dat u ziet terwijl u op de winderige weg loopt, is onbeschrijfelijk. Echter, niet al het vuur is gedoofd. In de Piton de la Fournaise kunt u nog steeds twee actieve vulkaankraters bewonderen, de Dolomieu en de Bory, die vol met lava zat in 2007.

Tijdens uw vakantie met MSC Cruises laat een andere excursie aangeboden door MSC u kennismaken met Saint-Denis en de indrukwekkende voorbeelden van creoolse architectuur. De huizen, een resultaat van de houtbewerkingsvaardigheden van de lokale bootbouwers uit de jaren 1800, staan harmonieus naast de gewaagde architecturale werken van de 20e eeuw.

In Saint-Denis zijn het centrale postkantoor, dat doet denken aan sommige Algerijnse steden, en het unieke gebouw waarin het Ministerie van Landbouw en Bosbouw zich bevindt, een bezoek waard. Beiden zijn ontworpen door Jean Bossu, een student van Le Corbusier. Mis de markten van Saint-Denis niet, waar u kruiden, groenten, fruit, bloemen, het beroemde gerookte vlees boucané en een breed scala aan plaatselijk handwerk zult vinden, zoals vazen, manden en vijzels voor het bereiden van de rougail, een specerij geserveerd met cari, een typische schotel van het eiland.

Must sees in La Possession

Ontdek onze excursies

  La Réunion

  Een harmonieuze multiculturele samenleving
  Een harmonieuze multiculturele samenleving

  Een reis naar ​La Réunion, een eiland in het midden van de Indische Oceaan dat sinds 1643 bij Frankrijk hoort, laat u kennismaken met een bijzondere diversiteit van culturen, die harmonieus samenleven.

  Aziatische gerechten, creoolse markten, boeddhistische en Tamil tempels, islamitische en christelijke evenementen zijn allemaal te vinden in La Réunion en vullen elkaar aan. 


  Van de totale 2500 vierkante kilometer worden 1000 daarvan beschermd door UNESCO als werelderfgoed. Hier komt de natuur perfect tot uitdrukking in een land waar zowel zuiver witte, tropische strandente vinden zijn, als bergtoppen die hoger zijn dan 3000 meter, zoals de Piton de Neige


  Zoals u zult gaan merken tijdens uw cruise naar La Réunion, kunt u wandelen over verharde lava en droomstranden ontdekken zoals Ermitage beach met het witte zand en water beschermd door koraalrif. 

  De grandeur van de tropische regenwouden kunt u ervaren in het middelpunt van het eiland, in een van de vele “cirques, halfvormige valleien”, grote bergachtige ringen die zijn gevormd na de instorting van eeuwenoude vulkanen. 


  Een cruise met MSC Zuid-Afrika biedt u in ​La Réunion de mogelijkheid om te gaan wandelen, snorkelen, duiken en op excursie te gaan naar gebieden waar actieve vulkanen te zien zijn. Mis ook de plaatselijke markten niet, u kunt er één per stad op het eiland vinden.