BOEK UW CRUISE AAN BOORD VAN DE MSC VIRTUOSA

Begin met het plannen van uw droomvakantie en ontdek de wereld aan boord van de MSC Virtuosa. Het nieuwste innovatieve en milieuvriendelijke MSC schip, gebouwd in Frankrijk op de scheepswerf van Chantiers de l'Atlantique, zal in de lente van 2021 in de vaart komen.
 
Aan boord van de MSC Virtuosa kunt u genieten van een veilige en ontspannen vakantie dankzij onze verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen*. Bovendien kunt u met ons 'Cruise met een gerust hart’-programma uw cruise gratis omboeken tot 15 dagen vóór de vertrekdatum van uw cruise als onderdeel van een Cruise only pakket en tot 21 dagen als onderdeel van een Fly & Cruise pakket**.
 
Kies uit populaire bestemmingen over de hele wereld en ontdek de mooiste havens in de Middellandse Zee (met haltes in Italië, Frankrijk en Spanje), Noord-Europa (met haltes in de Noorse fjorden en de Baltische hoofdsteden), Dubai, Abu Dhabi en Qatar, of pak uw koffers om verschillende continenten in alle comfort te verkennen op een MSC Grand Voyage.
 
Plus: u geniet van de ultieme cruise-ervaring aan boord van de MSC Virtuosa, met keuze uit 12 kajuittypes, de langste promenade op zee met een verbluffende LED-koepel, 21 bars, 4 hoofdrestaurants en 5 specialiteitenrestaurants.
 
Daarnaast kunt u genieten van een futuristische ervaring met de eerste humanoïde barman op zee, 5 zwembaden, het Himalaya-dek, luxueuze spa- en wellnessfaciliteiten, boetieks, de exclusieve MSC Yacht Club en nog veel meer voor uw ontspanning en entertainment.
 
Boek nu!
 
* Voor cruises tot de zomer van 2021 zijn speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en voorwaarden van toepassing.
** Klik hier voor meer informatie over ons "Cruise met een gerust hart" programma.