Faciliteiten

Faciliteiten

Faciliteiten

MSC Splendida
Warme zonnestralen verlichten de luxe suites en de brede, ruime dekken. MSC Splendida met de exclusieve MSC Yacht Club staat voor een nieuw hoofdstuk in het liefdesverhaal tussen de zee en de reizigers.
Ontdek meer

MSC Fantasia
MSC Fantasia is een meesterwerk van Italiaanse stijl: een perfecte combinatie van vooruitstrevende technologie, elegantie en exclusieve diensten.
Ontdek meer

MSC Magnifica
Weelderig en voortreffelijk, bereid u voor op een nieuwe klasse van ongeëvenaarde luxe cruiseschepen.
Ontdek meer

MSC Poesia
MSC Poesia is de ideale samenkomst van vooruitstrevende technologie, elegante omgeving, spannende uitgaansgelegenheden en aantrekkelijke eetgelegenheden.
Ontdek meer

MSC Musica
Vanaf het moment dat u aan boord van de MSC Musica gaat, zult u de muziek voelen. Een perfecte mengeling van smaakvol design, elegante sferen en spetterende uitgaansgelegenheden. Gasten uit de hele wereld zullen genieten van de kosmopolitische sferen, de recreatiefaciliteiten en de voortreffelijke internationale gerechten, onder andere uit de Italiaanse keuken.
Ontdek meer

MSC Orchestra
Alle elementen aan boord van de MSC Orchestra werken nauw samen om een uitstekende show te presenteren. Aandacht voor details, mediterrane gastvrijheid, heerlijke Italiaanse gerechten: de perfecte bestemming voor een zorgeloze vakantie op zee.
Ontdek meer

MSC Lirica
De kenmerkende stijl van MSC Cruises wordt wereldwijd geprezen en is zo herkenbaar als Italiaanse muziek. Door de combinatie van een elegante inrichting en sfeer weerspiegelt MSC Lirica de diepgewortelde traditie van gastvrijheid en het erfgoed van het bedrijf.
Ontdek meer

MSC Opera
Het fijne houtwerk, marmeren vloeren, levendige stoffen en panoramische ramen met een weergaloos uitzicht op de zee creëren de perfecte omgeving voor een multiculturele cruise-ervaring op de MSC Opera. Een ervaring vergezeld door voortreffelijke Italiaanse en internationale gerechten en uitstekende resortfaciliteiten.
Ontdek meer

MSC Sinfonia
MSC Sinfonia zal u verrassen met een uitgebreid aanbod van faciliteiten aan boord in een moderne omgeving. U zult er de meest bevoegde personeelsleden vinden, evenals fantastische restaurants en een uitgebreid aanbod aan fitnessapparatuur en spabehandelingen.
Ontdek meer

MSC Armonia
Ontdek nieuwe dingen, breng een bezoek aan archeologische vindplaatsen vol verhalen uit het verleden en winkel in levendige straten, word verwend en behandeld alsof u onze enige gast bent. MSC Armonia maakt dit allemaal mogelijk.
Ontdek meer