ENTERTAINMENT


Plezier voor alle leeftijden inclusief familie-activiteiten


MSC Seaside biedt eindeloos plezier voor het hele gezin, met een complete bowlingbaan, een toegewijd gedeelte van het restaurant voor families en de het meest interactieve, nooit eerder geziene waterpark op zee met 5 verschillende glijbanen, een AquaPlay ruimte welke bestemd is voor de allerkleinsten en een avonturenparcours. Daarnaast beschikt de MSC Seaside over kleurrijke speelplekken gecreëerd voor kinderen in samenwerking met met LEGO® en Chicco®.

Odeon Theater 


Dit prachtig hoog technologisch theater is de ideale locatie om te genieten van spectaculaire bezienswaardigheden in Broadway stijl, met een gevarieerd programma vol van geweldig vermaak. En dit elke avond van uw cruise.

Twee complete bowlingbanen


Profiteer van al het plezier dat twee complete bowlingbanen u kunnen bieden. Daag uw vrienden en familie uit tot de laatste kegel!

Baby Club


Kinderen van 1 tot 3 jaar oud kunnen genieten van activiteiten en spelletjes ontworpen in samenwerking met Chicco®.

Mini en Juniors Clubs


Kinderen van 3 tot 11 jaar kunnen deelnemen aan tal van leuke activiteiten, dankzij onze samenwerking met LEGO®. Een grote selectie van LEGO is beschikbaar in onze Mini en Juniors Clubs. Ontdek tevens de LEGO® Experience On Board: een hele dag gewijd aan leuke LEGO activiteiten voor het hele gezin!

Teens Clubs


MSC Seaside biedt twee tieners clubs, een voor de 12-14-jarigen en een voor 15-17 jarigen. Daarnaast is er een teens-only gedeelte welke dient als bioscoop, speelzaal en disco, afhankelijk van het tijdstip van de dag.