HET SCHIP


MSC Seaview zal een unieke cruise-ervaring bieden welke in totale verbinding staat met de zee. De publieke ruimtes buiten en binnen zullen nauw op elkaar aansluiten. Een unieke boulevard op het laagste Dek 7 zal worden voorzien met vele faciliteiten om te winkelen, eten en te zonnen. U kunt ook genieten van een adembenemende uitzicht op zee vanuit de catwalk bestaande uit twee glazen vloeren of de panoramische liften.


Meer informatie over de functies op het schip en de technologie en DOWNLOAD DE GRATIS APP VOORDAT U AAN BOORD GAAT


msc_for_me_logo 


360° Virtual Tour


VR_logo

Ervaar hoe het is


Ontdek het leven aan boord bij MSC alsof u er zelf bij was! Voor een 360˚ rondblik hoeft u alleen uw telefoon mee te draaien of gebruikt u de cursor op uw desktop. Bekijk de video met een VR-headset en beleef het nog intenser!

Miami Beach Pool


De unieke MSC Seaside Miami Beach Pool biedt een adembenemend uitzicht op zee met ligstoelen speciaal ontworpen om gasten de kans te bieden om dichtbij het zwembad te liggen.

South Beach Pool


Verbonden met het bovenste dek, biedt de South Beach Pool veel ruimte in de zon en een adembenemend uitzicht.

Een glazen atrium gelegen op vier dekken


Een innovatief glazen atrium strekt zich uit over vier verschillende dekken en creëert een sfeervolle locatie voor live entertainment met een spectaculair uitzicht op de oceaan vanuit de glazen catwalks.

Een exclusieve oase van verfijning


Ontdek een schip in een schip. Een plek waar u van exclusiviteit en privacy in een wereld van keuze geniet. Waar u zich overgeeft aan de luxe van een privéclub en u bovendien toegang krijgt tot de talloze recreatie- en entertainmentmogelijkheden van de rest van het schip. 

Welkom in de MSC Yacht Club, een cruise-ervaring als geen ander. 

MSC Aurea Spa


BELANGRIJKE UPDATES
Vanwege de verhoogde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om een veilige cruise voor al onze gasten te garanderen, zijn de volgende Spa gebieden aan boord van MSC Seaside tijdelijk gesloten: Sauna's, Stoombaden, Warmtebaden, Whirlpools, Ice Room en Snow Room. Salt Relax Room, Harmonic Relax Rooms, Experience Douches, Verwarmde Loungers zullen open blijven voor onze gasten.


De MSC Aurea Spa op MSC Seaside is een luxe Balinese spa met behandelingen om lichaam en geest te revitaliseren. Compleet met thermisch baden, een schoonheidssalon en nagelstudio. De MSC Aurea Spa zal u van top tot teen verwennen.

State-of-the-art fitness


Uitgerust met state-of-the-art Technogym cardio- en krachttraining apparatuur. De sportschool op de MSC Seaside biedt een breed scala aan originele fitnesscursussen en opleidingen.