FAMILY AND FRIENDS LOCATOR

FAMILY AND FRIENDS LOCATOR


Gasten die cruisen met een grote familie of veel vrienden kunnen elkaar altijd vinden met de MSC for Me Family and Friends Locator en de MSC for Me polsband (Plus) (beschikbaar tegen betaling)

FFL_intro

Ontspan met jouw familie


De 'Family and Friends Locator' is de perfecte manier voor gasten om te laten weten waar zij zich bevinden aan boord van het schip. Ook kunt u op deze manier gemakkelijk te weten komen waar familieleden zich bevinden en bestaat er de mogelijkheid om nieuwe vrienden toe te voegen*.


* De locatie service is alleen beschikbaar in combinatie met de MSC for Me polsband (Plus) (tegen betaling), welke aan boord te verkrijgen is, en door het downloaden van de gratis MSC for Me App.

Technologische gemakken


Naast de locatie service, geeft de MSC for Me polsband (Plus) de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier het schip te bezoeken. Met behulp van de polsband kunnen er aankopen aan boord worden gedaan, reserveringen worden gemaakt en daarnaast kunt u hiermee toegang tot uw hut krijgen. Er kan gemakkelijk contact worden gelegd met vrienden via de app.  

BOEK UW CRUISE