MSC TECHNOLOGIE IN DIENST VOOR ONZE GASTVRIJHEID
Elke cruise is een speciaal moment. En nu helpt MSC for Me elke gast om te genieten van elk moment, op ieders eigen speciale manier. De vooruitstrevende digitale technologie zorgt dat onze gasten, het personeel en het schip met elkaar in verbinding staan, en u zo uw vrije tijd aan boord volledig in eigen handen kunt nemen. 

DOWNLOAD DE GRATIS APP VOORDAT U AAN BOORD GAAT
App_Store_Badge Google play

Tijd voor totale gemoedsrust

Bemachtig alle informatie, advies en inspiratie dat u nodig hebt wanneer en waar dan ook. Vind uw weg naar waar u ook moet gaan, of wat u ook wilt doen. Wetende dat uw kinderen veilig en wel zijn, waar u zich ook bevindt.

Navigatie

Agenda

Tijd om verwend te worden

Voel u welkom aan boord, op elk moment, zowel overdag als ’s nachts. Geniet van kleine attenties en verrassingen wanneer u ze het minst verwacht. En geniet van de garantie dat het personeel steeds tot uw dienst is voor elk van uw vragen.

Conciërge

Opmaatgemaakt

Tijd om te ontdekken

Laat onze verrassingen u in verrukking brengen wanneer u het minste verwacht, en verander een cruise in een herinnering die een leven zal meegaan. Deel dan uw ervaringen met uw familie en vrienden in de meest ongelooflijke manier.

Vastlegging

Technologie voor uw vrije tijd

MSC for Me garandeert, verheugt, vaart, verwent, verrast en nog veel meer dankzij de interactieve technologie die onze gasten, onze schepen en ons personeel verbindt. 
 
Vanop een tablet, uw armband, onze interactieve schermen of de MSC for Me applicatie, uw best gespendeerde vrije tijd is binnen handbereik.
Beschikbaar voor gasten op de MSC Meraviglia, MSC Seaside en MSC Seaview. Binnenkort ook voor de MSC Bellissima. 

Technologie ingeschakeld

DOWNLOAD DE GRATIS MSC FOR ME

APP VOORDAT U AAN BOORD GAAT

MSC voor ME betekent dat je vrije tijd aan boord letterlijk in je eigen handen ligt. Met behulp van digitale technologie die onze gasten, schepen en bemanning verbindt, zorgen we ervoor dat elke gast van elk moment op hun eigen speciale manier kan genieten.
Ga naar uw App Store en zoek ‘MSC for Me’!
Beschikbaar voor onze gasten die reizen op de MSC Merviglia, MSC Seaside, MSC Splendida en MSC Seaview.
Komt binnenkort voor de MSC Bellissima