MSC GRANDIOSA'S GROTE HERSTART

MSC Grandiosa is het eerste schip van onze vloot dat terug gasten aan boord verwelkomt en het eerste schip dat ons gezondheids- en veiligheidsprotocol implementeert. 


Ontdek meer over cruisen aan boord van MSC Grandiosa en geniet van een vakantie in alle veiligheid.


Bekijk onze nieuwste video om te ontdekken wat onze gasten te zeggen hebben over hun zeilervaring aan boord van MSC Grandiosa

Onze gasten ervaren

Onze gasten ervaren

Onze inzet voor veiligheid

Onze inzet voor veiligheid

Exclusieve restauratie

Exclusieve restauratie

Entertainment en activiteiten

Entertainment en activiteiten

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN OVER DE HERSTART

Articles[0].Title

Lees alles over de uitstekende ervaring aan boord en aan wal met MSC Grandiosa via de beoordelingen van onze eerste cruisers die tijdens op zee gingen. We kijken er naar uit om u weer aan boord te verwelkomen!


"Hoe spannend! Ik ben aan boord met mijn gezin, bedankt MSC! Ga zo door!""Ik ben ook aan boord van de MSC Grandiosa! Het was een heel spannend vertrek! Vooral de begroeting tussen de 2 MSC-zusterschepen, MSC Grandiosa en MSC Magnifica!""Geweldig zoals altijd! MSC verwent u nog meer ... Zoals ik had gehoopt en gedacht, is alles prachtig om te zien!""Vanwege de situatie veroorzaakt door Covid, was de ervaring van dit jaar met MSC Grandiosa niettemin buitengewoon!!! Bedankt MSC!""Ik ben verheugd uw gast te zijn geweest. Ik hoop zo snel mogelijk weer te kunnen vertrekken in uw gezelschap. Bedankt voor uw vriendelijkheid en voor uw arrangement.""We zijn blij dat we weer aan boord zijn geweest. We zijn al jaren trouwe klanten. We zullen je blijven volgen. Dankjewel, ik zie jullie snel" "Ik dank MSC voor de geweldige ervaring. ""Ik dank MSC voor de geweldige ervaring.""Het was de eerste afvaart na de lockdown, maar alles was perfect geregeld. Ik was graag nog een week langer aan boord gebleven.""Het was mijn eerste cruise en MSC heeft in de COVID19 periode een effectief protocol ingevoerd. Ons eerste indruk is positief en tijdens de excursies gedroeg het personeel zich altijd professioneel (en het was niet altijd even makkelijk). Gefeliciteerd MSC!""Je bent veilig aan boord van de MSC-schepen. Ze hebben geweldige veiligheidsmaatregelen in acht genomen.""Ik ben momenteel aan boord! Wij maken bijzondere momenten mee en worden op een veilige manier in de watten gelegd! Uitstekend! Gefeliciteerd met het Covid-protocol! Vandaag staan wij klaar om Napels te bezoeken!""Wij zijn blij om weer aan boord de MSC Grandiosa te zijn! Bedankt MSC Cruises voor deze nieuwe start. Veel succes MSC Grandiosa!"

Awards
Award[0].Title

7 Golden Pearls

Beste schip met zorg voor het milieu
CLEANSHIP 2 - AWT (geavanceerde afvalwaterzuivering) CLEAN-SEA2 en CLEAN-AIR (emissiebestrijding)
Award[1].Title

ISO 14001

Milieumanagement
Award[2].Title

ISO 22000

Voedselveiligheidsbeheer
Award[3].Title

OHSAS 18001

Veiligheidsbeheer
Award[4].Title

ISO 50001

Energieprestatie

Award[5].Title

ISO 9001:2008

Kwaliteitsmanagement

EED (Energy Efficiency Design)

2016 Safety Best Practices Award