MSC TECHNOLOGIE IN DIENST VOOR ONZE GASTVRIJHEID
Elke cruise is een speciaal moment. En nu helpt MSC for Me elke gast om te genieten van elk moment, op ieders eigen speciale manier. De vooruitstrevende digitale technologie zorgt dat onze gasten, het personeel en het schip met elkaar in verbinding staan, en u zo uw vrije tijd aan boord volledig in eigen handen kunt nemen. Er zijn enkele nieuwe MSC for Me-functies geïntroduceerd op MSC Bellissima en deze zijn ook beschikbaar op alle slimme schepen* in onze vloot. De gebruiksvriendelijke touchscreens rondom het schip, Smart TV in de kajuit en de app zorgen allemaal voor een ontspannen en zorgeloze vakantie voor onze gasten. Ook ZOE, de allereerste virtuele cruise-assistent, staat klaar om onze gasten te helpen.
 

DOWNLOAD DE GRATIS MSC FOR ME APP FOR ME VOOR U VERTREKT OM HET MEESTE UIT UW CRUISE TE HALEN
App_Store_Badge Google play
 


*Beschikbaar voor gasten die reizen op MSC Virtuosa, MSC Bellissima, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview.
Het MSC for Me programma is ook beschikbaar op MSC Splendida en op MSC Magnifica, maar heeft beperkte programma-opties. 
Binnenkort beschikbaar op MSC Seashore.
De functionaliteit van de MSC for Me app kan variëren van schip tot schip en in verschillende landen.

Tijd besparen

Een cruise is voor ons een speciaal moment, en uw tijd aan boord is waardevol. Met de nieuwe functionaliteiten van de MSC for Me app kunnen onze gasten aan boord informatie krijgen, waar en wanneer ze maar willen. Bespaar tijd voor en tijdens de cruise.

 • Inchecken via mobiele app
 • Creditcard registratie nog voordat u aan boord komt
 • ZOE, ons virtuele assistente staat voor u klaar om al uw vragen met betrekking tot uw cruise te beantwoorden
 • Een interactieve kaart om u te helpen navigeren door het schip

Mis niets

Mis nooit een kans om plezier te hebben! Maar hoe kan je, met zoveel spannende mogelijkheden aan boord, beslissen? MSC for Me heeft extra functies die helpen bij het plannen van uw vakantie, door u te voorzien van de informatie die u nodig hebt, wanneer u die nodig heeft. MSC Cruises ontwikkelt voortdurend unieke ervaringen door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, beschikbaar voor iedereen.
 • Gasten kunnen hun cruise in real time plannen door te bladeren door dagelijkse evenementen, activiteiten en hoogtepunten
 • Zoe** biedt directe informatie en hulp bij het boeken van shows, spa's en excursies
 • Gasten krijgen meldingen over relevante promoties, aanbiedingen en evenementen
 • Ontdek de MSC Starship club met Rob, de eerste humanoïde robotbarman op zee: een overweldigende en futuristische ervaring voor het hele gezin - exclusief op MSC Virtuosa 
**Beschikbaar op MSC Bellissima en MSC Grandiosa

Op uw maat

Nieuwe MSC for Me kenmerken om de cruise-ervaring nog meer te personaliseren, voor een vakantie die aan uw individuele behoeften voldoet. Wanneer en waar u wil.
 • Boeking vóór de cruise betekent dat u toegang hebt tot MSC for me en vooraf kan beginnen met het plannen en kopen van diensten***.
 • MSC for Me Polsband*** (vanaf 12 jaar), een draagbaar waterdicht apparaat, om zonder cruisekaart van het schip te genieten, aankopen te doen, diensten te boeken en de kajuit te ontgrendelen
 • Proef uw persoonlijke cocktails bereid door de allereerste humanoïde, robotische barman op zee - exclusief op MSC Virtuosa
 • Zoe**, de nieuwe virtuele persoonlijke cruise-assistent, spreekt zeven talen en past zich aan het profiel en de voorkeuren van elke gast aan, en dat alles vanuit het comfort van uw kajuit

**Beschikbaar op MSC Bellissima en MSC Grandiosa
***Het MSC for Me-programma is ook beschikbaar op MSC Splendida en op MSC Magnifica, maar heeft beperkte programma-opties.
Inbegrepen voor MSC Aurea en MSC Yacht Club ervaring

Met elkaar in contact blijven

Zorgeloos genieten van uw vakantie. Met behulp van de chat en locator functionaliteiten kunnen gasten aan boord in contact blijven met elkaar. 

 • MSC for Me Chat - elkaar berichten zonder een internetpakket

DOWNLOAD DE GRATIS MSC FOR ME

APP VOORDAT U AAN BOORD GAAT

MSC voor ME betekent dat je vrije tijd aan boord letterlijk in je eigen handen ligt. Met behulp van digitale technologie die onze gasten, schepen en bemanning verbindt, zorgen we ervoor dat elke gast van elk moment op hun eigen speciale manier kan genieten.
Ga naar uw App Store en zoek ‘MSC for Me’!
Beschikbaar voor onze gasten die reizen op de MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Splendida.
Binnenkort aan boord van de MSC Seashore en MSC Virtuosa.