MSC TECHNOLOGIE IN DIENST VOOR ONZE GASTVRIJHEID
Elke cruise is een speciaal moment. En nu helpt MSC for Me elke gast om te genieten van elk moment, op ieders eigen speciale manier. De vooruitstrevende digitale technologie zorgt dat onze gasten, het personeel en het schip met elkaar in verbinding staan, en u zo uw vrije tijd aan boord volledig in eigen handen kunt nemen. Er zijn enkele nieuwe MSC for Me-functies geïntroduceerd op MSC Bellissima en deze zijn ook beschikbaar op alle slimme schepen* in onze vloot. De gebruiksvriendelijke touchscreens rondom het schip, interactieve televisies in onze kajuiten en de app zorgen allemaal voor een ontspannen en zorgeloze vakantie voor onze gasten. Ook ZOE, de allereerste virtuele cruise-assistent, staat klaar om onze gasten te helpen.
 

DOWNLOAD DE GRATIS APP VOORDAT U AAN BOORD GAAT
App_Store_Badge Google play
 


*Beschikbaar voor gasten die reizen op MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaviaw en MSC Splendida (alleen als de cruise vanuit China komt). 
Binnenkort aan boord van de MSC Seashore en MSC Virtuosa.
De functionaliteit van de MSC for Me applicatie kan van schip tot schip en van land tot land verschillen.

Tijd besparen

Een cruise is voor ons een speciaal moment, en uw tijd aan boord is waardevol. Met de nieuwe functionaliteiten van de MSC for Me app kunnen onze gasten aan boord informatie krijgen, waar en wanneer ze maar willen. Bespaar tijd voor en tijdens de cruise.

 • Inchecken via mobiele app
 • Creditcard registratie nog voordat u aan boord komt
 • ZOE, ons virtuele assistente staat voor u klaar om al uw vragen met betrekking tot uw cruise te beantwoorden
 • Een interactieve kaart om u te helpen navigeren door het schip

Nooit iets missen

Een gemiste kans om plezier te hebben...Nooit meer! MSC for Me helpt u met het plannen van uw vakantie:

 • Gasten kunnen activiteiten in real time plannen en samenstellen, bladeren door alle dagelijkse evenementen, activiteiten en hoogtepunten
 • ZOE geeft informatie en helpt met het boeken van voorstellingen, spa behandelingen en excursies
 • Gasten kunnen bladeren door relevante promoties, aanbiedingen en notificaties ontvangen voor evenementen

Gepersonaliseerd voor u

Met de nieuwe functionaliteiten van de MSC for Me app kunt u uw cruise nog meer personaliseren. 

 • ZOE, nieuwe virtuele persoonlijke cruise assistente, spreekt zeven talen, past zich aan op basis van uw wensen en voorkeuren, vanuit uw comfortabele hut
 • Armbandje MSC for Me * (vanaf 12 jaar) om van het schip te genieten zonder cruisekaart, aankopen te doen, diensten te boeken en de kajuit te ontgrendelen. 
 • Pre-cruise boekingen laat gasten van te voren plannen en extra's bijboeken

* Beschikbaar aan boord van de MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Splendida**
*** Voor MSC Splendida enkel in het Engels en als de cruise uit China komt

Met elkaar in contact blijven

Zorgeloos genieten van uw vakantie. Met behulp van de chat en locator functionaliteiten kunnen gasten aan boord in contact blijven met elkaar. 

 • MSC for Me Chat - elkaar berichten zonder een internetpakket
 • Family & Friends Locator* - tegen bijkomende kosten – gasten kunnen vrienden en familie vinden via de app door locaties naar elkaar door te sturen

DOWNLOAD DE GRATIS MSC FOR ME

APP VOORDAT U AAN BOORD GAAT

MSC voor ME betekent dat je vrije tijd aan boord letterlijk in je eigen handen ligt. Met behulp van digitale technologie die onze gasten, schepen en bemanning verbindt, zorgen we ervoor dat elke gast van elk moment op hun eigen speciale manier kan genieten.
Ga naar uw App Store en zoek ‘MSC for Me’!
Beschikbaar voor onze gasten die reizen op de MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Splendida.
Binnenkort aan boord van de MSC Seashore en MSC Virtuosa.