MAAK KENNIS MET ZOE


De allereerste persoonlijke virtuele cruise assistente. Exclusief aan boord MSC Cruises, ZOE, de nieuwste interactieve aanwinst van MSC for Me. Een innovatieve multi-channel digitale cruise ervaring, dat zorgt voor een volledig nieuwe manier van het verkrijgen van informatie en het personaliseren van uw cruise. 

Uw persoonlijke virtuele Cruise assistente


Een gratis assistente met spraakherkenning beschikbaar in ieder kajuit. ZOE kan honderden vragen beantwoorden zoals vragen over het leven aan boord, uw onboard rekening bekijken en reserveringen voor restaurants en excursies maken, en nog veel meer. ZOE spreekt in totaal zeven talen en is makkelijk in gebruik. Zeg OK ZOE (uitspraak "zo-ie"), en ZOE is klaar om u te helpen. Een persoonlijke cruise assistente, speciaal geprogrammeerd om onze gasten te bedienen met behulp van kunstmatige intelligentie.  

Maak kennis met ZOE


ZOE zal voor het eerst geintroduceerd worden aan boord van de MSC Bellissima en MSC Grandiosa en is hiermee de eerste in de cruise industrie. ZOE is dan ook een goed voorbeeld hoe MSC Cruises boven verwachting blijft innoveren op het gebied van gast ervaringen. 

BOEK UW CRUISE