Privacy

Privacy

1. Kennisgeving van MSC Cruises inzake privacy overeenkomstig artikel 13 van de Verordening (EU) 2016/679
1. Kennisgeving van MSC Cruises inzake privacy overeenkomstig artikel 13 van de Verordening (EU) 2016/679

MSC Cruises S.A. met hoofdzetel te Avenue Eugène-Pittard 40, Genève, Zwitserland, ingeschreven voor belastingdoeleinden onder het nummer 060.667.071 (CHE-112.808.357), die optreedt als gegevensbeheerder en de bedrijven van zijn groep (zoals vermeld onder sectie 4.a) van deze kennisgeving), die optreden als gegevensverwerkers (gezamenlijk 'wij' of 'ons'), verbinden zich ertoe de persoonsgegevens van de passagiers ('uw gegevens') op een eerlijke manier te verwerken. We verzamelen bij verschillende gelegenheden persoonsgegevens over u, zoals wanneer u de website www.msccruises.com ('website') bezoekt, wanneer u een cruise boekt of wanneer u aan boord een aankoop doet, zodat we u een fantastische cruise-ervaring kunnen bieden.
Lees deze kennisgeving, die gebaseerd is op artikel 13 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening (EU) 2016/679 of afgekort de 'AVG') a.u.b. aandachtig.
Om uw rechten te kunnen uitoefenen op de artikelen 15-22 volgens de AVG (bijvoorbeeld uw recht van inzage en toegang tot uw persoonlijke gegevens die wij over u bewaren of het recht om te verzoeken voor het verwijderen van al uw persoonlijke gegevens), stuur een e-mail naar privacyhelpdesk@msccruises.com. Meer informatie over de rechten van betrokkenen kunt u vinden onder hoofdstuk 5. 
Als u twijfelt over de inhoud van dit document, raadpleeg dan FAQ-document dat HIER beschikbaar is of neem contact op met onze gemachtigde Data Protection Officer via het e-mailadres dpo@msccruises.com. U kunt ook schriftelijke verzoeken indienen bij MSC Cruises S.A., Avenue Eugène-Pittard 40, Genève, Zwitserland. Specificeer in dat geval 'attentie van de Data Protection Officer' op de envelop.

NUTTIGE INFORMATIE