Akureyri Cruises

Akureyri Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Akureyri

Akureyri, een sfeervol havenstadje in het noorden van IJsland, wordt gekenmerkt door zijn uitgestrekte fjord en de achtergrond van adembenemende bergen. Deze Noord-Europa bestemming is een uitstekend startpunt voor bezoeken aan de omringende landschappen, die ongelooflijke natuurlijke wonderen bevatten, zoals de glorieuze Godafoss-waterval.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Godafoss-waterval
• Wateren van Mývatn
• Skútustaðir Pseudo-kraters

IJsland staat bekend om zijn epische landschappen en een overvloed aan prachtige bezienswaardigheden. Een MSC Cruises excursie brengt u naar de prachtige Godafoss - liefkozend 'de waterval van de goden' genoemd. Rond 1000 na Christus gooide Thorgeir, een senior leider, sculpturen van Noorse goden in de waterval voordat hij de officiële religie van het christendom IJsland verklaarde. U zult versteld staan van Godafoss 'verticale val van 12 meter, een van de beste watervertoningen van het land.

Gelegen in IJsland, ongeveer 105 km ten zuiden van de poolcirkel, is het prachtig surrealistische meer Mývatn een van Europa's grootste natuurlijke schatten. Tijdens een MSC Cruises-excursie bewondert u het adembenemende landschap rond dit uitzonderlijk ondiepe meer dat 2300 jaar geleden over een bed van vulkanische rotsen is gevormd. In de Mývatn Nature Baths zullen stoomwolken die opstijgen uit een spleet diep in het aardoppervlak uw geest en uw huid kalmeren. Neem een duik in het mineraalrijke turquoise water voor een luxe en verkwikkende ervaring.

Ontdek de watervallen, meren en vulkanische landschappen van IJsland tijdens een MSC Cruises-excursie, te beginnen met de prachtige Godafoss, een waterval van 12 meter lang, bekend als de 'Waterval van de Goden'. Pauzeer bij het meer Mývatn, een van de meest adembenemende wateren van IJsland, voordat u de intrigerend gevormde Skútustaðir pseudokraters bewondert. Deze opmerkelijke site werd meer dan 2300 jaar geleden gevormd toen stoom explodeerde uit gloeiende lava die over het bevroren landschap stroomde. Sluit ten slotte de dag af op een prachtige geothermische site, waar u modderpotten, kokende bronnen, stoomopeningen en zwavelafzettingen zult vinden.

 

Cruises van / naar Akureyri in 2023

Excursies en activiteiten Akureyri