Isafjordur Cruises

Isafjordur Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Isafjordur

Aan de oevers van Skutulsfjörður, op de noordwestelijke punt van IJsland, ligt de oude stad Isafjordur, een bestemming van MSC Noord-Europa Cruises. In de buurt is het speervormige eiland Vigur een ongerept paradijs, de thuisbasis van papegaaiduikers, meeuwen en een prachtige zeeleeuwenkolonie.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● Dynjandi-waterval
● Thingeyri: oude tradities en Vikingcultuur
● Vigur-eiland

Cascading de heuvel van Arnarfjörður is de prachtige Dynjandi-waterval. Tijdens een MSC Cruises-excursie zult u genieten van een ontspannen busrit over prachtig terrein naar dit epische natuurwonder. Bewonder de ongelooflijke stroom van de waterval terwijl deze de berg afdaalt. Stop om foto's te maken of dwaal door het landschap van de afgelegen maar prachtige Westfjorden.

Het charmante stadje Thingeyri wacht op u tijdens een MSC Cruises-excursie. Hier verkent u een land dat diep doordrenkt is van oude folklore en boeiende Viking-cultuur. Bezoek de Old Blacksmith's Workshop, die nu een fascinerend museum is. Bekijk de metaalsmeden die aan het werk zijn en leer meer over de geschiedenis ervan. Stop vervolgens bij Thingeyri's 'Viking Area' waar moderne Vikingen vechten, dansen en volksliedjes zingen. Ontdek ten slotte de manege in Sandar, waar u de prachtige IJslandse paarden kunt bewonderen.

Het eiland Vigur is een charmante groene oase in het noordelijke blauwe water van de Isafjordur-fjord. In het voorjaar wordt het eiland een broedplaats voor talloze vogelsoorten en in de zomer komen papegaaiduikers, noordse sterns, zwarte zeekoeten en eidereenden in grote aantallen aan. Tijdens deze MSC Cruises-excursie geniet u van een boottocht van 30 minuten voordat u een wandeling maakt over het eiland om de natuurlijke schoonheid te verkennen. Bezoek Viktoria House, de enige windmolen van IJsland en het kleinste postkantoor van het land!

 

Cruises van / naar Isafjordur in 2023

Excursies en activiteiten Isafjordur