carousel_productions_at_sea_visual_logo

CAROUSEL PRODUCTIONS AT SEA

Geniet van een gloednieuw entertainment concept dat adembenemende acrobatiek, dans en live muziek mengt tot exclusieve originele producties, speciaal ontworpen voor de MSC Cruises schepen. Het biedt avant-garde artistieke en overweldigende voorstellingen gecombineerd met innovatieve technologie, in een verrassende mix van nieuwe expressies en experimenten. Deze buitengewone combinatie van geluid, licht, performers en speciale effecten zal u het gevoel geven dat u deel uitmaakt van de show.

De shows vinden momenteel plaats op MSC Bellissima, MSC Grandiosa, MSC Virtuosa en MSC Meraviglia. De shows vinden zes avonden per week plaats, enkel in de Carousel Lounge, een intieme, hypermoderne zaal. En dat is nog niet alles: proef onze Signature cocktail met een pre-show gevolgd door deze unieke ervaring.

 

Boek uw Signature Cocktail en Carousel Productions at Sea shows
(Niet inbegrepen in de cruise prijs, beperkte plaatsen, een Signature Cocktail pakket moet hier).

Carousel Productions at Sea | MSC Cruises

STUNNING NEW SHOWS EXCLUSIVELY
ON BOARD MERAVIGLIA CLASS SHIPS

MSC Cruises’ new production brand, Carousel Productions at Sea, offers seven new, exclusive shows combining awe-inspiring acrobatics, dance, and music, all to create a multi-sensory entertainment experience with light, sound and dazzling acrobatic performances. Available exclusively on MSC Meraviglia Class ships, shows are performed in the Carousel Lounge, a glamorous and modern technology-packed venue designed specifically to meet the needs of Carousel Productions at Sea. This custom-built lounge covers 1.000 sq.m. and can accommodate up to 400 guests.

AJERDEZ

Dit muzikale rockspektakel is geïnspireerd op het schaakspel en gaat over een duel tussen twee koninginnen, die verliefd worden op dezelfde koning en met elkaar de strijd aangaan om zijn hart te winnen. Gedurende het verhaal komen de verschillende karakters van het schaakbord, van lopers tot ridders, tot leven, belichaamd door levensgrote standbeelden, die het uitvechten op het geluid van een tikkende schaakklok.

 

Beschikbaar op: MSC Virtuosa
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

AJERDEZ

Ajerdez, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

ARKYMEA

Het verhaal van een wetenschapper op zoek naar een verborgen wereld waar de wildste ideeën en de meest ambitieuze dromen werkelijkheid worden. Met behulp van een mysterieus apparaat doorbreekt de wetenschapper de dimensies om Arkymea te bereiken, een mysterieuze plek die wordt bevolkt door extravagante personages die altijd klaar staan om je te verrassen met acrobatische hoogstandjes en waar magie op verbazingwekkende wijze om je heen tot leven komt.

 

Beschikbaar op: MSC Virtuosa
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

ARKYMEA

Arkymea, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

STRINGS

Strings is een circusavontuur in de hoogste versnelling, waarin het verhaal wordt verteld van een eenzame speelgoedmaker en zijn mooie muze. De show heeft een prachtige live soundtrack, spectaculaire acrobatische toeren en betoverende circusartiesten.

 

Beschikbaar op: MSC Grandiosa
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

STRINGS

Strings, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

SWEET

Truly a treat for the imagination, this show takes guests from all ages to a real life candy land. This musical show is filled with classic tunes with a twist and promises to entertain
the whole family through a sugar rush of some of the most iconic songs.

 

Beschikbaar op: MSC Grandiosa en MSC Bellissima
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

SWEET

carousel_productions_at_sea_sweet

MYÜT

Volg een emotionele reis door magische werelden vol personages, acrobaten en dansers. Als het hoofdpersonage MYüT op zoek gaat naar hulp om zijn stem terug te krijgen, wordt hij meegenomen naar een levendige wereld vol kleuren en bloemen, die hem in een droomtoestand brengt. Hij evolueert door veranderende landschappen die elk andere emoties opwekken en zijn zintuigen beroeren.

 

Beschikbaar op: MSC Bellissima
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

MYÜT

Myut, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

HOUSE OF HOUDINI

Een feest van enkele van de meest fantasierijke en wonderbaarlijke illusies en magie van 's werelds grootste Harry Houdini. De show wordt gekenmerkt door eigentijdse muziek, uitgebreide kostuums, verbazingwekkende rekwisieten en een internationale cast van performers die zingen, dansen en tot leven komen in een van de meest technisch geavanceerde theaters ter wereld, de MSC Carousel Lounge.

 

Vanaf mei 2022 beschikbaar op: MSC Meraviglia
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

HOUSE OF HOUDINI

Houdini, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

ROCK CIRCUS

Neem een enorm getalenteerd team van acrobaten, circus acts, zangers, dansers en muzikanten, gooi er de grootste rock soundtrack gemaakt en je hebt deze geweldige show ROCK CIRCUS. Het enige verschil is dat onze gitaarsolo's en knieschuivers in de lucht plaatsvinden terwijl ons getalenteerde team van performers door de grootste hits van AC/DC vliegen, draaien en springen, Guns & Roses en nog veel meer anthems van Rocks Royalty!

 

Vanaf mei 2022 beschikbaar op: MSC Meraviglia
Locatie: Carousel Lounge
Voor deze activiteit zijn er kosten van toepassing.

ROCK CIRCUS

Rock Show, Carousel Production at Sea | MSC Cruises

belangrijke informatie

Number of shows / cruises: 12 shows per week, alternating show every day
Capacity:
400 guests per show
Schedule:
2 shows per night

 

 • First show:  h 19.15 (opening doors 18.45)
 • Second show: h 21.15 (opening doors 20.45)

 

Pricing & conditions:

 • Prijs prepaid €10 / $12, prijs aan boord €15 / $18 voor een ticket inclusief pre-show entertainment met een speciale cocktail (30 minuten voor het begin van de voorstelling) en de 40 minuten durende show.
 • Cancellations are allowed 24 hours before the booked event.
 • Drink packages are not accepted during Carousel Productions at Sea shows. It is not allowed to bring drinks in the Carousel Lounge.
 • Carousel Productions at Sea doors will close 20 minutes after opening time. No admittance after the show starts.

   

   

 • Carousel Productions at Sea | MSC Cruises