status match fle_hp_sitecore

STATUS MATCH FORMULIER

Uw Loyaliteitsniveau Geëvenaard. Uw Voordelen Behouden.

Bent u lid van een loyaliteitsprogramma van een andere cruiserederij, hotel of touroperator? Zo ja, dan is het tijd om ons MSC Cruises Status Match programma te ontdekken. Dit programma maakt het gemakkelijk om uw verdiende voordelen van een ander loyaliteitsprogramma met u mee te nemen en direct te genieten van vergelijkbare (of zelfs hogere) privileges op uw toekomstige MSC Cruises afvaarten.Inschrijven is gratis en eenvoudig. Dien gewoon uw Status Match verzoek in door het onderstaande formulier in te vullen en wij nemen contact met u op zodra uw status is goedgekeurd en gekoppeld is aan uw nieuwe MSC Voyagers Club loyaliteitsniveau. Eenmaal goedgekeurd komt u direct in aanmerking voor 5% korting op toekomstige afvaarten met MSC Cruises, waar u ook korting krijgt op foto's, Wi-Fi en spadiensten aan boord, gratis cadeaus en andere waardevolle besparingen. Wanneer u met MSC Cruises vaart, geniet u direct van alle privileges die u gewend bent en meer.

Gratis één uur durende sessie in het thermale gebied, eenmaal per cruise

Verjaardagstaart

Gratis geschenk

Kortingen aan boord

 

 

MSC Status Match Voowaarden

Persoonlijke informatie

Adresgegevens

loader

Huidige Loyalty Card Informatie

*Voeg een scan of schermafbeelding van uw huidige externe loyaliteitskaart toe.

Bestandsformaten die worden geaccepteerd zijn doc, docx en pdf. De maximale bestandsgrootte is 4MB. Een uniek e-mailadres is vereist en zodra de aanvraag is bevestigd, ontvangt u een bericht op het opgegeven e-mailadres met een MSC Voyagers Club lidmaatschapsnummer.

Als u al lid bent van MSC Voyagers Club, vul dan uw volledige naam in zoals u ook heeft gedaan tijdens het registratieproces van de MSC Voyagers Club.

 

Door op Bevestigen te klikken gaat u akkoord met ons Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden voor MSC Voyagers Club en het Status Match Programma.

 

status match plus

Deelnemen aan ons Status Match programma is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Boek een cruise met ons voor 31 mei 2024 en schrijf u in voor MSC Status Match Plus: wij geven u een ongelofelijke upgrade van het lidmaatschapsniveau en geven u onmiddellijk toegang tot vele extra exclusieve voordelen!

Als u Classic* lid bent bij een ander loyaliteitsprogramma, upgraden wij u naar MSC Voyagers Club Silver lidmaatschap, terwijl wij u upgraden naar het Gold lidmaatschap als u al Silver lid bent bij een andere maatschappij.

Zo kunt u tijdens uw eerste cruise als MSC Voyagers Club-lid genieten van alle privileges die horen bij de nieuwe lidmaatschapsstatus.

 

Deze promotie is beperkt tot Classic en Silver. Gold- en Diamond-lidmaatschap zijn uitgesloten.

Het verzoek van Status Match moet worden goedgekeurd voordat de boeking bevestigd wordt

Punten en upgrade toegepast voor vertrek. 

Deze promotie kan niet worden gecombineerd met de Zomer promotie leden

Geldig voor geselecteerde afvaarten, van 1 april 2024 tot 27 juli 2024
Promotie geldig voor bevestigde boekingen van 14 maart tot 31 mei 2024

MSC World Cruise uitgesloten

Status Match Plus | MSC Cruises