Cruise Inscheping

Inscheping begint op de inchecktijd op uw cruiseticket. Het inchecken sluit 2 uur voordat het schip in alle inschepingshavens gepland staat te vertrekken. Zorg voordat u in de haven aankomt dat alle persoonlijke gegevens die op het inschepingsformulier in uw e-ticket staan, zijn gecontroleerd en correct zijn. U moet uw inschepingsformulier uitgeprint tonen voordat u aan boord gaat.

Bij de cruiseterminal

1. Lever uw bagage in bij het aangewezen personeel, die uw bagage bij uw hut aflevert. Alle bagage stukken dienen vooraf worden gelabeld met uw naam en achternaam, de naam van het schip, het hutnummer en de datum en haven van vertrek.

 

2. Ga naar het inschepingsgebied met alle persoonlijke reisdocumenten die nodig zijn voor de cruise en toon het personeel het uitgeprinte inschepingsformulier welke u in uw reispapieren vindt. Verzamel uw cruisekaart en MSC Cruises-polsband (indien beschikbaar). Gasten van de MSC Yacht Club kunnen gebruik maken van een exclusief incheckgedeelte en worden bijgestaan door het butlerteam bij de terminal, die hen naar de speciale balie zal begeleiden voor prioritair inchecken. Op verzoek pakt de butler ook de koffers van de gasten uit.

 

3. Ga door naar de beveiligingscontrole. Houd er rekening mee dat personeel u en / of uw bagage kan doorzoeken en items in beslag kan nemen die een veiligheidsrisico kunnen hebben.

 

4. Ga aan boord van het schip waar personeel uw beveiligingsfoto zal maken, als u dit nog niet hebt gedaan via de MSC for Me-app of web check-in (indien beschikbaar). 

 

Aan boord

5. Ga naar uw hut. Uw cruisekaart dient als uw hutsleutel, deze magnetische kaart kan ook worden gebruikt om te betalen voor producten en diensten aan boord. Voor MSC Yacht Club-gasten wordt het ook gebruikt om toegang te krijgen tot de exclusieve MSC Yacht Club ruimtes. Als uw hut nog niet klaar is, kunt u beginnen met aankopen aan boord in de bars en restaurants door de bemanning uw hutnummer en volledige naam te door te geven

 

 6. Activeer uw cruisekaart voor aankopen aan boord. (Zie het gedeelte “Betalingen aan boord” hieronder voor meer informatie over hoe u dit kunt doen).

 

 7. Neem deel aan de verplichte veiligheidsoefening.

 

 8. Mis de MSC Cruise Guide niet, een belangrijke presentatie waarin we u alles vertellen wat u moet weten om het meeste uit uw cruise te halen.

Fly & Cruise

Voor cruises inclusief vluchten bijgeboekt bij MSC Cruises, dienen gasten vanaf 23 uur voor vertrek, bij de incheckbalie van de luchtvaartmaatschappij en ten minste twee uur voor vertrek van de vlucht, in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij. Bij aankomst op de luchthaven van bestemming vinden de gasten assistentie bij de cruise en transfers naar de haven.

- Vertrekkend vanuit Genua

Op de luchthaven van Genua is  een comfortabele MSC Cruises Lounge beschikbaar voor exclusief gebruik van onze gasten, op dagen dat onze schepen vanuit de haven van Genua varen. Ze bevinden zich in de vertrekhal boven de incheckbalies, vlak bij het luchthavenrestaurant / buffet. Een MSC Cruises hostes staat voor u klaar om u te helpen en informatie te verstrekken over vluchten, enz.