Wat draagt u tijdens een cruise?

Wij willen ervoor zorgen dat u altijd voorbereid bent wanneer u met MSC Cruises vaart. Hieronder vindt u enkele suggesties om ervoor te zorgen dat u geschikte kleding inpakt voor de verschillende activiteiten die u tijdens uw cruise zult ondernemen.

Alledaagse leven

Voor het dagelijks leven aan boord wordt casual kleding aanbevolen. We raden u ook aan om een trui of sjaal mee te nemen, om te helpen bij de temperatuursveranderingen tussen de binnenruimte met airconditioning van het schip en de buitenruimtes.

Informele avonden

Voor informele avonden adviseren wij zomerse jurken voor dames en een nette broek en blouse voor heren.

Elegante avonden

Voor Elegante avonden is de dresscode formeler. We raden een jasje-dasje aan voor heren en een geklede outfit, formele jurk of cocktailjurk voor vrouwen aan.

Themafeesten

We organiseren verschillende themafeesten overdag en 's avonds aan boord. Misschien wilt u uitbundige kleding uit de jaren 60 en 70 meenemen voor de Flower Glory Party, witte kleding voor de White Party en iets groen, wit en rood voor onze MSC Italy-evening.

Sportliefhebbers

Voor sportliefhebbers zijn gymschoenen en trainingspakken onmisbaar bij het gebruik van onze geavanceerde fitnessruimte. 

Noord-Europa cruises

Zorg voor voldoende warme kleding voor cruises die naar Noord-Europa en poolgebieden varen.

Excursies

Voor excursies aan wal, waaronder mogelijk bezoeken aan religieuze locaties, adviseren wij geschikte kleding (bedekte knieën en schouders) wordt gedragen.