CRUISES VOOR ALLEENREIZENDEN

Mis onze onverslaanbare aanbieding voor soloreizigers niet: 50% korting op de eenpersoonstoeslag 

 
Singles Cruises | MSC Cruises​

Als u op zoek bent naar een geweldige vakantie en alleen reist, dan is er geen betere keuze dan MSC Cruises.

Boek nu en profiteer van onze speciale aanbieding: 50% korting op onze eenpersoonstoeslag* op geselecteerde Winter 2024-25 cruises in het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa.

 

Alleen reizen op een MSC schip betekent nieuwe reisgenoten ontmoeten en nieuwe vrienden maken.  Of u nu een exclusieve cocktail drinkt in een van onze betoverende bars, geniet van exquise gerechten in onze specialiteitenrestaurants of uzelf onderdompelt in nieuwe bestemmingen via onze excursies, u zult eindeloze mogelijkheden vinden om ongelooflijke ervaringen te delen met gelijkgestemde avonturiers.

 

U kunt er zeker van zijn dat u zich met een MSC Cruise, zowel aan boord als aan wal, nooit hoeft te vervelen. Mis al het plezier niet!

 

Boek nu uw cruise voor alleenreizenden!

 

De korting is al verwerkt in de getoonde prijzen.

Voorwaarden

  • Geldig op Middellandse Zee routes (MSC World Europa/MSC Fantasia/MSC Lirica/MSC Sinfonia) en Noord-Europa routes (MSC Preziosa)
  • Inbegrepen afvaarten: van 20/11/2024 t/m 16/12/2024 & van 07/01/2025 t/m 25/01/2025
  • Kerst & Nieuwjaar cruises (17/12/2024 t/m 06/01/2025) uitgesloten


De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Servicekosten per persoon, gebaseerd op een eenpersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.