MSC HOLIDAY BREAKS
EEN KORTE EN VERRASSENDE CRUISE

Een nieuwe manier van reizen!

De MSC Holiday Breaks zijn speciale cruises, met een kortere duur dan oorspronkelijk gepland in de brochure, tegen een zeer betaalbare prijs.
Scheep in op een plaats en ga elders van boord voor een reiservaring die, eenmaal van boord, kan worden uitgebreid met een stedentrip.

Boek nu uw volgende cruise en neem een echte pauze!

VOORWAARDEN:

Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten. De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totaalprijs. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".

Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de algemene verkoopvoorwaarden.
help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers