KERST- EN NIEUWJAARSCRUISES

Zet koers naar de magie van de feestdagen met de kerstcruiseaanbiedingen

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

Bent u in de stemming voor iets heel verrassends deze kerst?

Of u nu op zoek bent naar het perfecte kerstcadeau voor uw dierbaren of naar de beste wintervakantie om samen met uw familie of vrienden van te genieten, bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze beste kerstcruiseaanbiedingen voelt u zich al feestelijk voordat u de cadeaus onder de boom uitpakt! Boek een kerstcruise van 4 tot 14 dagen en vier met ons mee op een ontdekkingsreis naar schitterende locaties.

Vaar naar Noord-Europa en dompel uzelf onder in de charmante sfeer van kerstmarkten. Kom tot rust onder de Caraïbische palmen, waar goudkleurig zand en turquoise water de perfecte achtergrond vormen voor uw ontspannen kerstvakantie. Of verken de meest iconische steden aan de Middellandse Zee, dwaal door historische straten die oplichten met fonkelende kerstverlichting. Heeft u een droom vol ontdekkingen tijdens een spannende kerstcruise? Laat u inspireren door onze routes in Zuid-Afrika en de Emiraten, of vaar naar de Zuid-Amerika voor een ongeëvenaarde kerstvakantie.

 

Hoe u het ook wilt vieren, een MSC kerstcruise zal u en uw gezin helpen om nieuwe tradities en blijvende herinneringen te creëren te midden van de schoonheid van 's werelds mooiste locaties. Boek uw 2024 kerstcruise of nieuwjaarscruise en laat de festiviteiten beginnen terwijl u koers zet naar inspiratie en avontuur op volle zee.

KERSTCRUISES ENTERTAINMENT

Bereid u voor op een prachtige kerstcruise aan boord van onze schepen, waar elke dag gevuld zal zijn met kerstactiviteiten en entertainment voor zowel volwassenen als kinderen!
Van de MSC Cruises kerstshows tot het nieuwjaarsfeest of de kerstkaraoke, er zullen tal van specials zijn. Ook kinderen zullen de meest magische kerstvakantie ooit beleven: een ontmoeting met de Kerstman met hun verlanglijstje en vele andere thema-activiteiten speciaal voor hen. De ware magie van Kerstmis wacht op u aan boord van MSC Cruises.

KERSTACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN

MasterChef Kersteditie: De beroemdste kooktalentenjacht ter wereld komt aan boord van de MSC Kerstcruises! De kracht van de activiteit is het feit dat de ervaring de cruise overstijgt; de gelukkige winnaar van de laatste prijs krijgt namelijk de kans om deel te nemen aan de casting van de TV-show en de nieuwe ster van MasterChef te worden!

 

Kerstmis Karaoke: Verbaas uw vrienden en medegasten door de kersthits te zingen zoals u ze nog nooit gehoord heeft.

 

MSC Kerstshow: Een fantastische productieshow geïnspireerd door de kerstsfeer en speciaal ontworpen voor dit iconische feest zal al onze gasten bekoren.

 

Oudejaarsavondfeest: Een geweldige thema-avond met kostuums, decors en versieringen, en waar mogelijk onder een hoop confetti gereproduceerd door een confettikanon. Het evenement vindt ook plaats in alle lounges; vergeet ook niet het aftellen dat moet worden weergegeven op de ledwall/schermen/dome, gevolgd door de belangrijkste toast van het jaar!

KERSTACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

KERSTACTIVITEITEN VOOR KINDEREN EN FAMILIE

Extravaganza van de Kerstman: Mis niet het grootste MSC Cruises evenement van het jaar, voor al onze kinderen en ouders aan boord zal de Kerstman persoonlijk een cadeau brengen voor elk kind aan boord van 0 tot 11 jaar oud. Meer dan 15.000 cadeaus zullen worden gegeven door de hele vloot, waaronder Lego, Chicco, bordspellen, duurzaam speelgoed en officiële MSC merchandise voor een onvergetelijke kerstcruise.

Film met de Kerstman:
Een speciale en unieke originele korte film van MSC Cruises gewijd aan de aankomst van de Kerstman aan boord (@theater als opening en onderdeel van "Santa's Extravaganza").


Doremix Xmas:
 Kinder- en familiedisco met de top 5 hitlijst kerstliedjes, allemaal geselecteerd door onze kinderen.

MSC Kids Xmas Parade: 
Zorg ervoor dat u onze originele kerstparade met Doremi, Lego Sailor en al onze kinderen niet mist.

Winter Wonderland (Doremi Village):
 Doremi & Lego Sailor dorp met spelletjes, lijndansen en veel Xmas Magic. 

KERSTACTIVITEITEN VOOR KINDEREN EN FAMILIE

Christmas & New Year cruises | MSC Cruises

ONTDEK ALLE KERST- EN NIEUWJAARSCRUISES

Voorwaarden

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de  pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers