KERST & NIEUWJAAR CRUISES

Begin met het plannen van uw wintervakantie met de beste kerstcruiseaanbiedingen

 

Boek een cruisevakantie van 4 tot 12 dagen en vier met ons de feestdagen aan boord tijdens een ontdekkingsreis naar schitterende locaties. Geniet van onze beste kerstcruise aanbiedingen en verken deze winter de Caribbean of het Zuid-Caribisch gebied, de Middellandse Zee, de Emiraten, Zuid-Afrika of de Rode Zee en Zuid-Amerika.

 

Maak u klaar voor uw wintercruise aan boord van onze schepen, waar elke dag een onvergetelijke herinnering wordt.

Van onze kerstshows tot het nieuwjaarsfeest of de kerstkaraoke, er zullen tal van speciale activiteiten zijn. Ook kinderen zullen de meest magische kersttijd ooit beleven: een ontmoeting met de Kerstman met hun verlanglijstje en vele andere thema-activiteiten speciaal voor hen.

 

En terwijl u zich ontspant in onze MSC Aurea Spa, bereiden onze internationale chefs een heerlijk feestmaal en themamenu's. Naast onze diverse winkels aan boord en ons standaard excursieprogramma, nemen onze deskundige gidsen u mee naar de mooiste kerstmarkten in de wereld met onze thematische tours.

 

Voor de beste cruiseaanbiedingen selecteert u gewoon uw gewenste vertrekdatum en uw favoriete schip.

  

Boek nu en verheug u op een echt bijzondere 2023 Kerstcruise of een Nieuwjaarscruise.

Voorwaarden

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.