LENTECRUISES

Tijd om te genieten, te ontspannen en te ontdekken met onze lentecruises

Wat is het eerste waar je aan denkt als je aan de lente denkt? Sluit je ogen en relax, ervaar een waar gevoel van avontuur en een intens verlangen om je te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Droom er niet alleen van, beleef het met een fantastische lentecruise! Profiteer van de beste cruiseaanbiedingen voor de voorjaarsvakantie en verken betoverende bestemmingen tegen onweerstaanbare prijzen.

Boek uw volgende lentecruise en zet koers naar de perfecte vakantie!

Met vertrek in april en mei kun je kiezen uit een geweldige selectie voorjaarscruises. Van korte vakanties van 4 of 3 nachten tot reizen van 7 of 14 nachten, vind de beste optie voor een onvergetelijke voorjaarsvakantie. Er staat je een spannende cruise te wachten, of je nu reist met vrienden, met z'n tweeën of met het hele gezin!

VOORWAARDEN:

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.
help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers