Boek met een MSC Medewerker
Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

BELEEF DE MEEST BETOVERENDE EUROPESE STEDEN MET ÉÉN CRUISE

Beleef een charmante winter aan boord van MSC Euribia en ontdek Hamburg, Amsterdam, Parijs en Londen

Boek uw MSC Noord-Europa wintercruise in 2023 & 2024 naar vijf van de beste Europese steden. Maak uw reisdromen waar door aan boord te gaan van de MSC Euribia voor een onvergetelijke Noord-Europa cruise

De charme van de "Parels van het Noorden" die glinsteren in het zonlicht is vooral prachtig in de winter met de magische sfeer van de kerstmarkten. Een hartige en warme seizoenskeuken, minder toeristen, en vele winterwonderlandschappen, zijn slechts enkele van de voordelen van een bezoek aan deze prachtige Noord-Europese bestemmingen tijdens de winter.

Aan boord van de MSC Euribia reist u in een van de grootste en milieuvriendelijkste schepen in de vloot van de MSC Cruises. De 7 nachten durende cruise vanuit Zeebrugge brengt u naar Le Havre, waar u Parijs kunt bezoeken en de charmes van de romantische Franse hoofdstad kunt ervaren. Vervolgens gaat u naar Southampton, waar u de kans hebt om een dag in Londen door te brengen of Stonehenge te bezoeken, een van de meest intrigerende en oude plaatsen van het Verenigd Koninkrijk. Vervolgens zult u worden overweldigd door het elegante Hamburg met zijn stijlvolle boulevards en majestueuze gebouwen. Tenslotte kunt u vanuit Rotterdam de charmante stad Amsterdam bezoeken.


Boek nu uw Noord-Europese cruise met MSC Euribia!

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.