ZOMERCRUISES 2021

Laat u verleiden door onze geweldige aanbiedingen en breng uw volgende zomervakantie door op zee!*

Verken de Middellandse Zee en de rijkdommen van Italië, Malta, Spanje en Frankrijk aan boord van de MSC Grandiosa, MSC Seaside en MSC Seashore, ons nieuwste vlaggenschip, of neem een pauze op de charmante Griekse eilanden, Kroatië en Montenegro aan boord van de MSC Orchestra, MSC Splendida en MSC Magnifica

 

U kunt ook de majestueuze Fjorden en Baltische hoofdsteden in Noord-Europa ontdekken met MSC Seaview vanuit Duitsland.

 

Comfortabele kajuiten, een waaier aan verfijnde eetgelegenheden, shows in Broadway-stijl, kinderanimatie, een ultramoderne fitnessruimte en behandelingen in de MSC Aurea Spa wachten op u aan boord, en nog veel meer.

Met ons "Reserveer met een gerust hart"-programma kunt u tot 15 dagen voor vertrek flexibel wijzigingen aanbrengen aan uw cruise en profiteert u van de nieuwste gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, dankzij ons verbeterde protocol.

Voor uw cruise kunt u ook ons Covid Protection Plan toevoegen, dat u dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise, inclusief annulering en gerelateerde medische en transportkosten. Zo kunt u met een gerust hart van uw welverdiende vakantie genieten.


Wij zijn ervan overtuigd dat wij in de komende weken een aantal van deze routes kunnen uitbreiden en meer schepen, meer havens en meer bestemmingen kunnen toevoegen. Wij nodigen u uit om onze website regelmatig te bezoeken voor de laatste updates, en wij kijken ernaar uit u met ons te zien cruisen.

 

*Voor cruises tot eind mei 2021 verwelkomen wij in eerste instantie alleen gasten die in de 26 Europese landen van het Schengengebied (België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland) wonen, evenals Bulgarije, Roemenië en Kroatië. Om een veilige en plezierige cruise te garanderen, past MSC Cruises haar boekingsvoorwaarden aan. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen getroffen voor een nog veiliger ervaring aan boord. Gasten die van boord willen gaan, kunnen dit enkel doen door deel te nemen aan een van onze MSC excursies.

 

 

 

VOORWAARDEN :

Tarieven geldig voor alle nieuwe reserveringen, afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeking. Data kunnen op elk moment uit de verkoop worden genomen. Prijs per persoon op basis van dubbele bezetting.
De prijs is inclusief: cruise volgens de route, accommodatie volgens het type cabine en de gekozen sfeer, volpension en havenbelastingen en -kosten
De prijs is exclusief: dranken, optionele excursies tijdens tussenstops, optionele verzekering, formaliteiten, servicekosten die aan boord betaald moeten worden alsook persoonlijke aankopen.
Kan gecombineerd worden met de MSC Voyagers Club korting.   
Raadpleeg de algemene verkoopvoorwaarden voor alle reserveringsvoorwaarden.