ZOMER CRUISES

AANTREKKELIJKE VROEGBOEKTARIEVEN VOOR UW ZOMERVAKANTIE IN 2024!

Begin nu met het plannen van uw zomervakantie voor 2024 en profiteer van onze aantrekkelijke Early Booking prijzen.
Ons uitgebreide aanbod aan zomercruises voor 2024 heeft de perfecte cruise voor iedereen. Verheug u op stralende zon en witte zandstranden in de Caraïben. Ontdek de culturele schatten van de Middellandse Zee. Bewonder de natuurwonderen van Noord-Europa. We kunnen u één ding beloven: deze vakantie zal u nog lang bijblijven.

DE MOOISTE CRUISES

New York, New York! MSC Cruises biedt het hele jaar door een cruiseprogramma met de comfortabele MSC Meraviglia vanuit New York City.
Of kies voor een 10 nachten cruise aan boord van de MSC Orchestra in de Middellandse Zee.

VOORWAARDEN :

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel servicekosten per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Servicekosten is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Servicekosten is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.