Kinderen & Tieners

Om ervoor te zorgen dat de gezinsactiviteiten in een veilige omgeving verlopen, zijn sommige diensten aan boord onderhevig aan wijzigingen op basis van lokale regelgeving of andere beperkingen, in de context van de COVID-19 situatie.
Klik hier voor meer informatie over ons verrijkte gezondheids- en veiligheidsprotocol en onze nieuwe en nog veiligere beleving aan boord.

Zal de Kids Club de komende maanden open zijn? En wat voor soort kinderactiviteiten zullen er beschikbaar zijn?

Onze Kids Club en familie-activiteiten zullen kinderen en ouders verwelkomen in een gezonde en veilige omgeving voor een leuke en plezierige ervaring.

Nieuwe maatregelen zijn onder andere een kleinere capaciteit, een gestroomlijnd registratieproces, contactloze temperatuurcontrole en handdesinfectiemiddel bij binnenkomst. We voegen nieuwe spannende activiteiten en familiespelletjes toe die tot een dag van tevoren kunnen worden geboekt. Speelgoed en water worden verstrekt door ons personeel, terwijl we persoonlijke bezittingen buiten houden als extra veiligheidsmaatregel.

Diensten aan boord zijn onderhevig aan veranderingen op basis van lokale regelgeving of andere beperkingen, in het kader van de COVID-19 situatie. Let op: MSC Babycare (speciaal voor baby's en peuters tot 3 jaar oud) zal tijdelijk niet beschikbaar zijn aan boord van onze schepen.

Wat kunnen baby's en kleine kinderen aan boord eten?

Alle kinderen aan boord van onze schepen kunnen genieten van heerlijke, voedzame gerechten en gevarieerde, leuke hoofdgerechten. Onze uitgebreide menuselectie is afgestemd op de smaak van kinderen en hun voedingsbehoeften.

Wat voor soort entertainment aan boord is er voor de jongere gasten?

Er zijn ad-hocprogramma's voor elke leeftijdsgroep, evenals sportcompetities, wedstrijden, quizzen, speurtochten en spelletjes in het zwembad. Er is ook een volledig uitgeruste speelkamer beschikbaar met een uitgebreide selectie speelgoed, geselecteerd op basis van de behoeften van elke leeftijdsgroep. Deze variëren van bordspellen, dammen, schaken, stencils, kunst, schoolborden, boetseerklei, kleuren, groepsspellen en nog veel meer.

Worden de activiteiten van de kinderen aangeboden tegen een extra vergoeding?

Nee, de activiteiten zijn gratis.

Kunnen kinderen zich inschrijven in de MSC Voyagers Club?

Ja, het MSC Voyagers Club-lidmaatschap staat open voor alle leeftijden. Als u echter jonger bent dan 18 jaar, kan de inschrijving alleen worden voltooid door een ouder of wettelijke voogd.
De volgende informatie is vereist: naam, achternaam en geboortedatum. E-mail is optioneel.

Is het mogelijk om kinderen aan boord te laten terwijl ouders van boord gaan voor een excursie?

Ja, op voorwaarde dat het personeel van de miniclub een dag voor de excursie wordt geïnformeerd.

 

* Om ervoor te zorgen dat de gezinsactiviteiten in een veilige omgeving verlopen, zijn sommige diensten aan boord onderhevig aan wijzigingen op basis van lokale regelgeving of andere beperkingen, in het kader van de COVID-19 situatie. MSC Babycare (speciaal voor baby's en peuters tot 3 jaar) zal tijdelijk niet beschikbaar zijn aan boord van onze schepen.

Zijn er speciale prijzen voor kinderen op excursies aan wal?

Ja.
- Baby's en baby's van 2 jaar en jonger worden gratis vervoerd
- Kinderen tussen 3 en 13 jaar krijgen een korting tot 30% op de prijs voor volwassenen

Hoe kan ik mijn kinderen inschrijven voor de kinderclubs?

U kunt uw kinderen aan boord registreren voor de kinderclubs  of vooraf het online formulier op deze website  in te vullen voordat u inscheept. Geef het uitgeprinte, ingevulde formulier af aan boord, samen met uw cruisekaart en die van uw kinderen.

Heeft u speciale beveiliging voor kinderen?

Elk kind krijgt tijdens het inschepen een MSC ID-polsbandje. Deze polsband moet tijdens de cruise te allen tijde worden gedragen voor de veiligheid. Aan boord van MSC Meraviglia en MSC Seaside generatie schepen, bieden we digitale polsbandjes, zodat u altijd precies kunt zien waar uw kleintjes zich bevinden.

Heeft u medische diensten voor kinderen?

Elk schip in de MSC Cruises-vloot heeft een goed uitgerust modern medisch centrum aan boord. Het medisch centrum wordt bemand door volledig gekwalificeerd personeel en profiteert van 24/7 gespecialiseerde pediatrische telegeneeskunde-ondersteuning. OTC (over the counter)-medicijnen kunnen aan boord worden gekocht.

Hoe zit het met het opwarmen van babyvoeding?

Al onze restaurants en 24-uurs hutservice staan klaar en helpen u graag, zodat u uw baby snel kunt voeden wanneer u maar wilt.

Welke spullen biedt u aan boord voor ouders met jonge kinderen?

We doen er alles aan om het leven voor al onze gasten gemakkelijker en zo comfortabel mogelijk te maken. Samen met wereldleider Chicco bieden we een flessenwarmers, kinderwagens, en draagrugzakken aan boord voor uw comfort en gemak. In de winkels aan boord vindt u een Chicco-hoek met een selectie van geweldige producten voor baby's en peuters, waaronder luiers.

Ook is er een beperkt aantal kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar aan boord, maar wees voorbereid op een grotere vraag naar deze tijdens het hoogseizoen. Zorg ervoor dat u het verzoek voor deze items ten tijde van reservering aanvraagt.

 

Hoe kunnen we de verjaardag van mijn kind vieren aan boord?

Als u tijdens uw cruise de verjaardag van uw kind viert, kunt u het nog leuker maken door een speciale Doremi-taart te bestellen. Neem voor meer informatie contact op met de receptie - Gastenservice of de Maître d'Hôtel.

Wat zijn mijn belangrijkste taken als ouder / wettelijke voogd met een minderjarige aan boord?

Minderjarigen aan boord moeten te allen tijde onder toezicht staan van een ouder, volwassene of een wettelijke voogd en zijn welkom bij de activiteiten aan boord of bij excursies aan wal, op voorwaarde dat er een ouder, volwassene of wettelijke voogd aanwezig is. Het is gasten jonger dan 18 jaar verboden het schip te ontschepen, tenzij vergezeld door een wettelijke voogd of een volwassene die naar behoren is gemachtigd om de minderjarige te vergezellen. Kinderen kunnen niet aan boord blijven als hun ouders of wettelijke voogd aan wal gaan, tenzij dit uitdrukkelijk is toegestaan door het personeel aan boord.

Heeft u een betaalsysteem zonder contant geld voor kinderen aan boord?

Ja, we hebben onze veilige en handige MySmartCard.
Deze prepaidkaart van € 50, € 100 of € 150 kan door kinderen worden gebruikt om aankopen aan boord te doen en fungeert ook als hutsleutel. Zonder MySmartCard autoriseren ouders automatisch alle aankopen door hun kinderen aan boord zonder bestedingslimieten. Indien u niet wilt dat uw kinderen aan boord aankopen kunnen doen op hun cruisekaart dient u deze functionaliteit bij de receptie- gastenservice te laten de-activeren en eventueel een MySmartCard aan boord te kopen.

Hoe zit het met de hygiëne en veiligheid van het zwembad?

We hebben regels om de veiligheid van het zwembad te waarborgen. Baby's in luiers zijn niet toegestaan in het zwembad (ook niet met zwemluiers) en kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene. Badmutsen zijn niet verplicht, maar slippers moeten te allen tijden rond het zwembad worden gedragen (en kunnen eventueel in de winkels aan boord worden gekocht).