SAMEN DONEERDEN WE 11 MILJOEN EURO AAN UNICEF, WAARMEE WE HET LEVEN REDDEN VAN DUIZENDEN JONGEREN OVER DE HELE WERELD

April 2022

 

Dankzij uw vrijgevigheid hebben wij een nieuwe mijlpaal bereikt in ons partnerschap met UNICEF. Samen hebben we meer dan € 11 miljoen ingezameld om UNICEF's levensveranderende missie voor kinderen over de hele wereld te steunen.

Dankzij deze inspanningen zijn 115.668 ernstig ondervoede kinderen gered, zijn 8.000 kinderen in kwetsbare gemeenschappen in de favela's van Brazilië weer naar school gegaan en zijn in Ivoorkust 71 nieuwe moderne klaslokalen gebouwd met gerecyclede plastic bakstenen, waarvan 3.228 jonge leerlingen én het milieu hebben geprofiteerd.

Deze fondsenwervingsinspanning zal aanzienlijk worden versneld: wij hebben ons er zojuist opnieuw toe verbonden de ingezamelde middelen te verdubbelen. Dankzij de vrijgevigheid van de gasten van MSC Cruises en onze betrokkenheid, zal elke donatie van €/$1 die aan boord van onze schepen wordt gedaan, verdubbeld worden door de MSC Foundation voor een nog grotere impact van de acties van UNICEF.

Samen is zinvol. Samen maken we echt een verschil. Met uw hulp, kunnen we nog verder gaan!

Dank u voor uw waardevolle steun: in het verleden, nu en in de toekomst.


Lees meer over de verschillende stadia van ons partnerschap met UNICEF, dat 12 jaar geleden begon, en over de evolutie van onze programma's en noodinterventies.