Ontspanning, Wellness en Schoonheid: Ontmoet Glyza Lanugan Palaganas, Spa Therapeut aan boord van MSC Seashore

_gel3695_640x380

Mei 2022

 

Laten we eens binnenstappen in de ontspannende wereld van de Spa aan boord en kennismaken met een van de getalenteerde spa therapeuten die er werken. Vertel ons eens iets over uw afkomst, uw professionele opleiding, uw carrière en uw huidige functie bij MSC Cruises.

"Mijn naam is Glyza Lanugan Palaganas en ik kom uit de Filippijnen. Mijn carrière in de Spa industrie begon als een Spa receptioniste en na een opleiding tot een gecertificeerde Massage Therapeut, werk ik nu voor MSC Cruises als een Massage Therapeut."

 

Kunt u ons een overzicht geven van de diensten die momenteel beschikbaar zijn voor onze gasten? Wat zijn de meest populaire behandelingen onder onze gasten?

"In de MSC Aurea Spa bieden wij een verscheidenheid aan behandelingen, waaronder: massage, gezichts- en lichaamsbehandelingen, Medi-Spa diensten en Haar-, Barber- en Nageldiensten. Onze spa's beschikken ook over ontspannende thermale faciliteiten. De meest populaire behandeling is zeker massage: dit is de beste manier om ontspanning te bevorderen en de time-out te bereiken die nodig is van hun drukke leven. De setting van onze behandelkamers zorgt voor de ultieme ontspanningservaring voor onze gasten."

 

Een cruise is voor onze gasten een uitstekende gelegenheid om wat tijd te besteden aan wellness, ontspanning en schoonheidsbehandelingen. Hoe slaagt u erin om de diensten en behandelingen aan te passen aan de specifieke behoeften van elke gast?

"Als therapeuten vragen we elke gast wat ze graag willen bereiken met hun massage en of er een specifiek gebied is waar ze zich op willen richten tijdens hun behandeling. Vervolgens passen we de behandeling aan de behoeften van de gast aan om ervoor te zorgen dat ze het meeste uit hun ervaring halen."

 

Gezondheid en veiligheid zijn voor ons een prioriteit. Hoe garandeert u de maximale veiligheid voor onze gasten en voor uzelf tijdens de behandelingen?

"We zorgen er altijd voor dat alle gezondheids- en veiligheidsprotocollen op hun plaats zijn, sanitaire procedures worden altijd uitgevoerd voor en na elke gast."

 

Ontspanning is een van de belangrijkste redenen om voor een cruisevakantie te kiezen. Welke massage zou u aanraden aan diegenen die de stress van hun dagelijkse activiteiten willen loslaten?

"Voor mensen die hun stress willen loslaten, zou ik Zweedse of Balinese massage aanraden, omdat ze allebei uitstekende ontspanningsvoordelen bieden. Zweedse massage is een traditionele volledige lichaamsmassage die ontspanning en welzijn bevordert, en vermoeide en pijnlijke spieren verlicht. Balinese massage, geworteld in de helende tradities van Bali, Indonesië, brengt het lichaam in balans en herstelt de vitaliteit door het loslaten van spierspanning en stress en het verbeteren van de circulatie rond het lichaam."

 

Voor degenen die er een paar jaar jonger uit willen zien, is er een specifieke anti-verouderingsbehandeling die aan boord kan worden uitgevoerd?

"We bieden gezichtsverjongingsbehandelingen met onze Medi-Spa Doctors, maar ook geavanceerde resultaatgerichte gezichtsbehandelingen voor gasten die op zoek zijn naar anti-aging oplossingen."

 

Wat zou u aanraden aan spa-liefhebbers die al bekend zijn met de meest voorkomende behandelingen? Is er een speciale massage die onze gasten aan boord van onze schepen kunnen krijgen?

"Ik zou 'DE TRADITIONELE SASAK MASSAGE' voorstellen. Het is een massage die traditionele technieken combineert voordat er verwarmde kruidencompressen over het lichaam worden aangebracht, ontworpen om u een energiek en evenwichtig gevoel te geven."