WORLDCRUISES 2023
ONTDEK DE WERELD AAN BOORD VAN MSC MAGNIFICA EN MSC POESIA

April 2022

 

 

Twee reizen rond de wereld, twee prachtige schepen. Wanneer dromen werkelijkheid worden, volgt de reis van uw leven een route langs de populairste bestemmingen ter wereld, de boeiendste mensen en de belangrijkste UNESCO-werelderfgoedlocaties. Laten we beginnen met een voorproefje van de twee Worldcruises 2023, twee ervaringen die even uitzonderlijk als prachtig zijn, en aangenamer dan welke andere vorm van reizen ook. Laten we terugkeren naar de gouden eeuw van de intercontinentale scheepvaart met de geest van de grote ontdekkingsreizigers, klaar om zich te verbazen over elke tussenstop... maar met al het comfort, de veiligheid en het plezier van moderne, gastvrije en milieuvriendelijke schepen.

MSC Magnifica begint haar cruise rond de wereld op 5 januari in Genua, waar het op 1 mei zal terugkeren. De inscheping vindt ook plaats op 6 januari in Marseille en op 7 januari in Barcelona. Het schip zal naar het westen vertrekken voor een 117-daagse reis rond de wereld, met 43 uitzonderlijke bestemmingen op vijf continenten. Elke etappe zal onvergetelijke emoties bieden, met de ontdekking van grote metropolen en natuurparadijzen. Laat u overweldigen door de aanstekelijke joie de vivre van Rio de Janeiro onder de welwillendheid van Christus de Verlosser, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van de exotische sfeer van Papeete in Frans-Polynesië met zijn onvergetelijke kleuren en geuren, en bewonder daarna het spectaculaire Sydney Opera House. Ervaar de subtiele alchemie van Singapore's mystieke verleden en de hectische moderniteit, voordat u de mysteries van Mumbai en de duizend jaar oude cultuur van India ontdekt. Een adembenemende ervaring tenslotte wanneer u het Suezkanaal oversteekt terug naar Europa, met een hart en geest vol herinneringen voor het leven.

MSC Poesia vertrekt ook vanuit Genua op 5 januari, Marseille op 6 januari en Barcelona op 7 januari, voor haar Worldcruise 2023: een fantastische 119-daagse reis die u naar 52 spectaculaire bestemmingen brengt voor ze op 3 mei naar Genua terugkeert. Steek de Atlantische Oceaan over en laat u verrassen door de doorvaart naar de Stille Oceaan door het Panamakanaal, een van 's werelds grootste kunstwerken op het gebied van zee- en marinetechniek, voor een gedenkwaardige ervaring. Stap aan boord van een van de iconische trams van San Francisco om de verbluffende Golden Gate Bridge te zien, voordat u zich verliest in de straten van Manilla, Filippijnen, waar u een fascinerende mix van modern en oud aantreft. Geef u over aan de dansritmes van het paradijselijke landschap van Honolulu, ontdek de harmonieuze relatie tussen mens en natuur in Japan, met de geuren en kleuren van Tokio, Kobe en Kyoto, en verken de verloren stad Petra in Jordanië, een van 's werelds mooiste UNESCO Werelderfgoedlocaties.

In toekomstige bijdragen meer over de mooiste bestemmingen van de 2023 Worldcruises.