Charlotte Amalie

Een prachtig uitzicht vanaf Drake's Seat
Het Kasteel van Zwartbaard
De Camille Pissarro Galerij

Zoek en Boek Caribbean en Franse Antillen Cruises

Charlotte Amalie/St. Thomas

Ontdek de Maagdeneilanden

Met een cruise naar de Amerikaanse Maagdeneilanden betreedt u het kleine samenstel van St. Thomas, St. Croix en St. John. Als u reist met een MSC cruiseschip, stapt u uit in Charlotte Amalie, de hoofdstad met straten en plaatsen met Deense namen.


Terwijl u geniet van uw vakantie op de Franse Antillen kunt u heerlijk slenteren door de stad en de vele schatten van de plaats ontdekken. 

Vanuit Government Hill gaat u naar Lille Tarne Gade, wat ‘straat met de kleine toren’ betekent in het Deens: de straat heeft 99 treden en is waarschijnlijk de belangrijkste straat door de Denen gebouwd uit bakstenen die als ballast gebruikt werden door Europese schepen. 


Bovenaan de trap (die in werkelijkheid 103 treden heeft!), hebt u slechts de onderkant van het kasteel van Zwartbaard bereikt, wat tegenwoordig een restaurant en herberg is. Een van de piraten die hier zou hebben gewoond, was de verschrikkelijke Edward Teach, beter bekend als Zwartbaard, die over de baai uitkeek vanuit de uitkijktoren van het kasteel, dat meer dan 300 jaar oud is. Het uitzicht vanaf deze plek verklaart de keuze voor deze locatie. 


Een andere historische uitkijkpost is Drake's Seat, van waaruit alle Maagdeneilanden, zowel Amerikaans als Brits, te zien zijn. Vanuit deze locatie keek Sir Francis Drake uit naar zijn vloot. Aan de voet ervan bevindt zichMagens Bay, een van de mooiste baaien van de wereld volgens National Geographic. In de baai, aan de achterkant van de lange baai, is het water bijna altijd kalm, zijn de stranden volledig uitgerust en zijn de bars met verfrissende drankjes overvloedig. Hier, of op andere plekken op het eiland, kunt u de beroemde Banana Daiquiri uitproberen, gemaakt met uitsluitend Cruzan Rum uit de Maagdeneilanden


In Charlotte Amalie vindt u ook de Camille Pissarro Galerij, gewijd aan de grondlegger van het impressionisme. De Franse schilder was geboren en getogen in de stad en zijn ouderlijk huis is omgebouwd tot een galerij.

Must sees in Charlotte Amalie

Ontdek onze excursies

  USA

  Het land der mogelijkheden
  Het land der mogelijkheden

  De onmiskenbare aantrekkingskracht van de eilanden van het Caribisch gebied is het kristalheldere water.

  Een reis naar de Verenigde Staten, die een bezoek naar deze uitzonderlijk mooie, ongerepte locaties omvat, is een unieke ervaring. Deze voortreffelijke MSC cruise reist naar Miami, de Bahama's, de Amerikaanse Maagdeneilanden en Puerto Rico. Ontscheping in Miami, Florida. Een grote, multiculturele metropool die veel Zuid-Amerikaanse invloeden heeft. De meest gefotografeerde en bezochte locatie is South Beach. Hippe bewoners, elegante boetieks, karakteristieke cafés en historische gebouwen: hier komen het verleden, heden en de toekomst samen in een unieke mix van ritmes en uitzinnigheid. In de Caribische Zee is Charlotte Amalie, de hoofdstad van de Amerikaanse Maagdeneilanden, een charmante locatie met weelderige groene heuvels, kleine spierwitte huisjes, een zee rijk aan kleurrijke vissen en adembenemende zonsondergangen, net zoals op de Bahama's, een eilandenketen bestaande uit 700 eilanden van roze zand omringd door transparante wateren. 

  San Juan daarentegen, de dichtbevolkte hoofdstad van Puerto Rico, zal u fascineren met zijn wolkenkrabbers en zijn oude centrum dat wordt omringd door prachtige gebouwen uit de koloniale tijd.