MSC World Cruise 2020

MSC World Cruise 2020 :
Op naar het avontuur!

De tweede MSC World Cruise is inmiddels vanuit Genua vertrokken voor een ongelooflijk mooie reis van maar liefst 116 nachten.


Om te beginnen gaat de MSC Magnifica naar een aantal plaatsen in de Middellandse Zee, voordat de passagiers meegenomen worden naar Zuid-Amerika om Brazilië, Argentinië, Uruguay, Chili en Peru te verkennen. Daarna gaat het door via de Stille Oceaan naar Papeete, Aiutaki en Rarotonga voordat het schip Nieuw-Zeeland bereikt, waarna het verder gaat naar de iconische steden Hobart en Sydney. Tijdens het laatste deel van de reis, dat over het zuidwestelijke deel van de Stille Oceaan gaat naar eilanden als Nieuw-Caledonië en Papoea-Nieuw-Guinea voordat het verder gaat naar de Indonesische Komodo eilanden en Bali waarna Singapore, Maleisië, Sri Lanka en India aan de beurt zijn om ontdekt te worden. Wat volgt is een tussenstop in Oman, in de Emiraten en dan een in Jordanië, voordat het schip via het Suezkanaal teruggaat naar de Middellandse Zee.


Behalve de uitstekende service aan boord, zit er bij de prijs van het ticket ook een aantal voordelige extra’s inbegrepen, zoals 15 excursies aan wal en een drankenpakket tijdens de maaltijden.


Ook culinair gezien is dit een ware ontdekkingsreis, waarbij 10 internationaal gerenommeerde chefs, die keukens vertegenwoordigen uit verschillende delen van de wereld, een compleet drie- of viergangenmenu samenstellen. Behalve smaken geïnspireerd op die uit hun land van herkomst, brengen zij ook hun eigen vaardigheden en stijl mee die van de World Cruise een culinair festijn maken.


Er is een goedgevuld programma aan boord met entertainment van wereldklasse, aangevuld met groots opgezette internationaal georiënteerde spellen en quizzen die in teamverband gespeeld worden evenals een gevarieerd aanbod van activiteiten die de beleving nog intenser maakt en die vaak te maken hebben met de bestemmingen die bezocht worden, van taallessen en lezingen over culturele onderwerpen tot dansvoorstellingen met professionele artiesten van over de hele wereld.


Alles draagt bij aan het creëren van levenslange mooie herinneringen aan een reis om de wereld.


Via de sociale media kunt u de reis om de wereld volgens dankzij acht storytellers van verschillende nationaliteiten die meedoen aan onze tweede “Estafetterace op Zee”.WORLD-CRUISE-2020_TAB-NL

INFLUENCERS ESTAFETTE

.

.

MSC World Cruise 2020: tweede etappe

Rio de Janeiro – Valparaiso met Molaviajar

Volg Molaviajar voor het tweede deel van de estafettereis door de wereld met #MSCWorldCruise 2020 aan boord van de #MSCMagnifica. Van Rio de Janeiro tot Valparaiso geeft hun Zuid-Amerkaanse avontuur een andere dimensie aan het begrip familievakanties! Volg de reis om de wereld op onze Instagram Stories.

VIDEO VAN DE WORLD CRUISE ESTAFETTERACE

Onze estafetterace rond de wereld

Veel plezier met onze #MSCWorldCruise 2020 met 8 speciale gasten aan boord van de #MSCMagnifica.
Bekijk de video op Youtube en volg ons op Instagram.

STORYTELLERS’ PROFILES
Award[0].Title

EVAN EDINGER

Evan is zowel reisfotograaf als Youtuber. Hij werd geboren in een klein plaatsje in New Jersey en vestigde zich permanent in het Verenigd Koninkrijk, waar hij al snel bekendheid kreeg door zijn video’s over reizen of over het leren van taal en door grappige verhalen. Herbeleef het eerste deel met Evan.
Award[1].Title

MOLAVIAJAR

De naam Molaviajar is die van een Pools-Spaanse familie. Zij begonnen als stel de wereld rond te reizen als Youtubers en reisbloggers en bleven dit doen toen zij een gezin kregen, om hun kinderen kennis te laten maken met verschillende culturen. Beleef de tweede etappe opnieuw met Molaviajar.
Award[2].Title

SAMI & VALE

Sami is een singer-songwriter uit Nederland en Valentina is een model uit Chili. Zij zijn een stel en reizen samen de wereld rond en delen hun belevenissen via de sociale media.
Award[3].Title

THE WORLD OF SISTERS

Cindy is een Franse Youtuber en instagrammer met een passie voor foto’s en video’s. Ze deelt graag content over beauty, koken en reizen met haar volgers en haar wens is om de wereld te ontdekken. Na haar leven in Frankrijk vertrok ze eerst naar Londen en nu woont ze in Barcelona.
Award[4].Title

TRAVEL AND SHARE

Mirella en Romulo zijn reisvloggers en ondernemers. Zij zijn beide geboren in Brazilië en reizen nu de wereld door om ervaringen op te doen en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is, zodat zij dit met hun volgers kunnen delen.
Award[5].Title

EMRE DURMUS

Nadat hij al zijn bezittingen had verkocht is Emre in 2015 begonnen met reizen, met als enig doel zoveel mogelijk van de wereld te zien. Inmiddels heeft hij meer dan 55 landen bezocht in vijf continenten en is nog steeds onderweg.
Award[6].Title

MARCELLO ASCANI

Marcello is een websitebouwer die roem vergaarde door zijn met de hand getekende video’s uit de serie “Mijn leven in Stripverhaal”. Op zijn kanaal heeft hij het over zijn leven als jongvolwassene uit Rome die net klaar is met de middelbare school en nu nadenkt over zijn toekomst.
Award[7].Title

CECI DE VIAJE

Ceci Saia schrijft content voor reisblogs waarin zij op haar manier de wereld aan haar volgers toont op een vlotte en ontspannen manier. Ze werd geboren in Argentinië en woont nu in Spanje, in Madrid om precies te zijn.