MSC World Cruise 2020

MSC World Cruise 2020 :
Op naar het avontuur!

De tweede MSC World Cruise vertrok in januari 2020 vanuit Genua.
 
Na enkele tussenstops in de Middellandse Zee stak de MSC Magnifica de Atlantische Oceaan over om door Zuid-Amerika te reizen en Brazilië, Argentinië, Uruguay, Chili en Peru te ontdekken. Vervolgens ging het schip verder over de Stille Oceaan met tussenstops in Papeete, Aiutaki en Rarotonga, voordat het Nieuw-Zeeland bereikte.  Daarna zette ze koers naar de legendarische steden Hobart en Sydney voordat ze terugkeerde naar Marseille.
 
Naast de uitzonderlijke gastvrijheid aan boord waren de gasten verrukt over een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis, dankzij internationaal gerenommeerde chef-koks. Elke, gewaardeerde vertegenwoordiger van keukens uit verschillende delen van de wereld, bracht smaken en inspiratie uit hun thuisland mee, evenals hun bijzondere vaardigheden en manieren om de culinaire ervaring van de MSC World Cruise te verrijken.
 
Een amusementsprogramma van wereldklasse aan boord werd aangevuld met teamspellen, uitdagende wereldthema-quizzen en een grote verscheidenheid aan activiteiten die verband houden met de bezochte bestemmingen, evenals taalcursussen, culturele lezingen en danslessen met professionele artiesten uit de hele wereld.WORLD-CRUISE-2020_TAB-NL