Bay of Islands

Waipoua Forest 
Paihia City
Hole in the Rock

Vind een MSC World Cruise

Bay of Islands

In het hart van de Maori Culture

Aan de randen van de wereld op zoek naar een land vol ongerepte schoonheid, een delicate ecosysteem waar niets is veranderd sinds de dinosauriërs graasden. Het is de Bay of Islands, de noordelijke regio van Nieuw-Zeeland en de plaats van herkomst van de eerste bewoners van dit land: de Maori's.

 
Dankzij uw MSC World Cruise, krijgt u de gelegenheid om een ​​aantal van de mooiste landschappen in de wereld te zien: de Bay of Islands is de thuisbasis van vele bossen, reserves en maritieme parken waar je prachtige flora en fauna kunt bewonderen. In Waipoua Forest, bijvoorbeeld, kunt u Tane Mahuta, de "Lord of the Forest ', een Kauri boom ongeveer van 3000 jaar oud en de tweede grootste boom in de wereld vinden.

In het Waitangi National Reserve, kunt u een reis op de kalme wateren van het estuarium doen, luisteren naar de legendes van de Maori ondergedompeld in de mangrovebossen, helemaal tot aan Haruru Falls. In de omgeving vindt u de stad Paihia, de beste locatie om de schoonheid van de Bay of Islands te ontdekken. Hier, op uw reis met MSC Cruises, kunt u het pittoreske dorpje Russell bereiken in slechts een korte tijd, genieten van het prachtige landschap en een bezoek brengen aan de Russell Museum, waar u handgemaakte Maori ambachten en de geschiedenis van de walvisvaarders vinden die in dit gebied waren .

Nog steeds op Paihia Wharf, kunt u hoofd af naar één van de bezienswaardigheden van deze regio van Nieuw-Zeeland: de Hole in the Rock. Het is een majestueuze natuurlijke boog in de rotsen en als je eenmaal binnen bent, lijkt je onder de koepel te zijn van een gigantische kathedraal. Het is de ideale plek voor het spotten van dolfijnen, walvissen en pinguïns, bewonderen van deze prachtige zeedieren in hun natuurlijke habitat. Met MSC Cruises, zal u alleen de het beste ervaren van een buitengewoon land.

Must see places in Bay of Islands

Ontdek onze excursies

  Nieuw-Zeeland

  Kiwi spotten in een land van pioniers en avonturiers
  Kiwi spotten in een land van pioniers en avonturiers

  Nieuw-Zeeland ligt in het midden van de Stille Oceaan, in Oceanië. Het bestaat uit twee grote eilanden: North Island en South Island, evenals tal van kleinere eilanden zoals de Chatham Islands. Het is een dunbevolkt land, vol verrassingen, rijk aan natuurlijke schoonheid en uitgestrekte landschappen.

  Een bezoek aan de hoofdstad Wellington is een must; een levendige en leuke stad met straatmuzikanten en kleurrijke markten. Echter, de grootste stad van Nieuw-Zeeland is eigenlijk Auckland. Bekend als de "Stad van het Zeilen" vanwege zijn sterke banden met de zee en alle activiteiten die ermee een verband hebben, de stad ligt op een bevoorrechte locatie tussen de Stille Oceaan en de Tasman Zee.

  Een bezoek aan de Sky Tower is een must: vanaf een hoogte van 328 meter kunt u genieten van een prachtig uitzicht dat zich uitstrekt over 80 kilometer. Een half uur verwijdert van de stad zijn er de bossen van de Waitakere Ranges, waar je duizend jaar oude Kauri bomen vindt die stammen hebben met een diameter van enkele meters, en Piha kan zien, die u zal betoveren met zijn zwart vulkanisch zand strand, een populair bestemming voor surfers van over de hele wereld.