REIST U VEEL?

Ontdek onze cruises, wij garanderen u de voordelen die u gewend bent.

We zijn echt blij om ons nieuw en exclusief Status Match programma voor te stellen, gewijd aan de frequente reizigers zoals uzelf.
Heeft u een voordeelkaart van een andere reisorganisatie*? Word dan nu lid van de MSC Voyagers Club en geniet van een Classic, Silver, Gold of Black kaart die u minimum 5% korting biedt op al uw reservaties en gelijkaardige of superieure voordelen.


De MSC Voyagers Club is gericht aan diegene die onze passie delen voor het reizen.
Eens lid geworden van de MSC Voyagers Club geniet u van voordelen en kortingen aan het begin van de cruise, aan boord van onze luxueuze schepen alsook na de cruise. 


BENT U EEN NIEUWE MSC REIZIGER?

HEEFT U AL MET MSC CRUISES GEREISD ?

Indien u nooit tevoren met MSC Cruises heeft gereisd, dan is de Status Match Programma uw beste manier om van start te gaan. 

Indien u al met MSC Cruises gereisd heeft, of u bent een huidige MSC Voyagers Club lid, gelieve de volgende stappen te volgen:

Vul onze registratieformulier in en geniet van de wereld van MSC Cruises. 
1. Gelieve het formulier te downloaden en uit te printen.  
2. Vul het formulier in en teken het (alle velden zijn verplicht).  
3. Scan het ingevulde en ondertekende formulier in, scan ook uw voordeelkaart van het andere programma op uw naam in en verzend deze naar  statusmatch@msccruises.be
  
                                                                           

KLIK HIER OM HET REGISTRATIEFORMULIER IN TE VULLEN     


KLIK HIER OM HET REGISTRATIEFORMULIER TE DOWNLOADEN 

 VOORWAARDEN
*MSC Cruises neemt enkel rekening met voordeelkaarten van cruisebedrijven, hotels en/of touroperators. De voordeelkaarten van luchtvaartmaatschappijen worden niet weernomen in dit programma.
** Tijdens het onderzoek worden, in de mate van het mogelijke, de voordelen van getrouwheidsprogramma’s van andere bedrijven vergeleken met die van de MSC Voyagers Club. Het overnemen van de status gebeurt door MSC Cruises op basis van objectieve criteria en is slechts éénmaal geldig per klant.
*** De klanten ontvangen hun MSC Voyagers Clubkaart - geïntegreerd in de Cruise Card - eens ze aan boord zijn van hun eerste cruise met MSC Cruises. De punten op de MSC Voyagers Clubkaart zijn niet cumuleerbaar met getrouwheidsprogramma’s van andere bedrijven. Indien u lid bent van meerdere getrouwheidsprogramma’s, moet u kiezen welke waarnaar u refereert om van deze promotionele actie te genieten. De MSC Voyagers Clubkaart en de daarbij horende status zijn onderhevig aan de voorwaarden van de MSC Voyagers Club. Een kopie van de voorwaarden van de MSC Voyagers Club is beschikbaar op de website van MSC Cruises en bij de reisagentschappen. MSC Cruises NV behoudt zich het recht voor om op ieder gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving een lidmaatschap te weigeren of te annuleren. Medewerkers van MSC Cruises kunnen niet genieten van het “Status Match” programma.