Theater & Shows

De sensatie van wereldklasse live shows

De sensatie van wereldklasse live shows

Elke avond van uw cruise met MSC Cruises kunt u meegaan in een andere wereld. Een wereld die beweegt en boeit. Een wereld van glamour en verbeelding, muziek en spektakel. De wereld van MSC Show Time!


Met 80 verschillende originele shows met futuristische Broadway theaters op elk schip in onze vloot, kunt u er zeker van zijn om een ​​keuze te maken die u aanspreekt. Elke cruise biedt minstens 6 verschillende shows. Alle innovatieve wereldklasse producties zijn gemaakt door talentvolle regisseurs, choreografen, decorbouwers, kostuumontwerpers, personeels van het licht en geluid, samen met getalenteerde zangers, dansers, acrobaten en artiesten uit alle hoeken van de wereld waaronder Argentinië, Brazilië, Canada, Frankrijk, Italië, Kenia, Mongolië, Spanje, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Oekraïne en Zimbabwe. Hoe is dat mogelijk voor een internationale all-star cast?!


Voor de MSC Lirica, MSC Opera, MSC Sinfonia en MSC Armonia dient u een reservering te maken voor de theater avondshows, dit is niet van toepassing op andere schepen. 

Er zijn drie manieren om te reserveren: maak verbinding met het gratis netwerk aan boord met uw smartphone of tablet, gebruik de touch screens op de diverse dekken aan boord of maak een reservering bij de receptie.


Reizigers op de MSC Grandiosa, MSC Bellissima en de MSC Meraviglia hebben de unieke mogelijkheid te kunnen genieten van exclusieve Cirque du Soleil shows.