SCHEEPSINFORMATIE


Zoek en boek uw cruise

De MSC Meraviglia zit vol met bijzondere eigenschappen die de perfecte ervaring op zee kan bieden voor elk seizoen. Aan boord kunt u genieten van uitstekende, authentieke eetgelegenheden en entertainment met prachtige panoramische uitzichten, een innovatieve lounge met zicht op zee. En een overdekte promenade, gelegen op twee dekken met een 480 m2 LED-dome en een spectaculair amusementszone verbonden met het openlucht waterpark. De MSC Meraviglia is één van de vier schepen die vaart naar onze exlusieve Bahamaanse bestemming Ocean Cay MSC Marine Reserve

 

Leer meer over MSC for ME, de kenmerken van het schip en de technologie

DOWNLOAD DE GRATIS APP VOORDAT U AAN BOORD GAAT


msc_for_me_logo


360° Virtual Tour


VR_logo

Ervaar hoe het is


Ontdek het leven aan boord bij MSC alsof u er zelf bij was! Voor een 360˚ rondblik hoeft u alleen uw telefoon mee te draaien of gebruikt u de cursor op uw desktop. Bekijk de video met een VR-headset en beleef het nog intenser!

Galleria Meraviglia


Deze 96 m overdekte promenade is voorzien van verschillende winkels, restaurants en rustige plekjes om te relaxen. Elke avond wordt deze promenade voorzien van muziek, thema-avonden en entertainment.

De langste LED koepel op zee


Het plafond aan de binnenkant van de promenade is voorzien door een gigantisch 480 m² LED-scherm. Een visuele magie wordt de hele dag door getoond: een atmosferische digitale hemel om verschillende panorama's weer te geven. Van zonsopgang, de zonsondergang tot een sterrenhemel.

Sfeervol zwembad


Met ongeveer 10 m² openbare ruimte per gast is er genoeg ruimte bij het zwembad. De MSC Meraviglia positioneert zich als een van de schepen met de meeste ruimte aan het zwembad.

Het hoofdzwembad is 's avonds het indrukwekkendste dankzij sfeervolle verlichting, een groot scherm en modern design.

Horizon zwembad


Het Horizon zwembad biedt overdag op het dak nog meer ruimte voor zonaanbidders.

'S Nachts zal het gebied worden getransformeerd in een prachtige outdoor gedeelte voor dans en entertainment in openlucht.

MSC YACHT CLUB


Een exclusieve oase van verfijning  Ontdek een schip in een schip. Een plek waar u van exclusiviteit en privacy in een wereld van keuze geniet. Waar u zich overgeeft aan de luxe van een privéclub en u bovendien toegang krijgt tot de talloze recreatie- en entertainmentmogelijkheden van de rest van het schip.  Welkom in de MSC Yacht Club, een cruise-ervaring als geen ander.

MSC Aurea Spa


De MSC Aurea Spa op de MSC Meraviglia is een luxe Balinese spa met exclusieve ontspanningsbehandelingen om lichaam en geest te revitaliseren. Compleet met een thermisch gedeelte, een schoonheidssalon met manicure mogelijkheden, zal de MSC Aurea Spa u verwennen van top tot teen.

MSC Gym by Technogym®


Uitgerust met state-of-the-art Technogym cardio- en krachttrainingsapparatuur, biedt de  sportschool van de MSC Meraviglia een breed scala aan fitnesslessen en innovatieve fitnessprogramma's

DOWNLOAD DE GRATIS MSC FOR ME

APP VOORDAT U AAN BOORD GAAT

MSC voor ME betekent dat je vrije tijd aan boord letterlijk in je eigen handen ligt. Met behulp van digitale technologie die onze gasten, schepen en bemanning verbindt, zorgen we ervoor dat elke gast van elk moment op hun eigen speciale manier kan genieten.
Ga naar uw App Store en zoek ‘MSC for Me’!
Beschikbaar voor onze gasten die reizen op de MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Splendida.
Binnenkort aan boord van de MSC Seashore en MSC Virtuosa.