UPDATES REIZEN EN GEZONDHEID

INFORMATIE

UPDATES VOOR CRUISES EN ROUTES

MIDDELLANDSE ZEE CRUISES – MSC GRANDIOSA EN MSC MAGNIFICA


Belangrijke update (18 januari 2021) : Wij verwelkomen u in de Middellandse Zee ** aan boord:
MSC Grandiosa (7 nachten cruise), vanaf 24 januari 2021*.
MSC Magnifica (10-nachtcruise), vanaf 14 februari 2021


* Het ministerieel besluit van de Italiaanse regering van 14 januari gaf toestemming om de cruiseactiviteiten te hervatten, ondersteund door het gedegen gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC.

** Op dit moment en tot nader order zullen de MSC Grandiosa en MSC Magnifica 2020 afvaarten in de Middellandse Zee alleen klanten verwelkomen die in een van de landen van het Schengengebied wonen (België, Tsjechië, Denemarken, Vanitsland, Estland, Griekenland, Spanje, Frankrijk, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Finland, Zweden, Zwitserland, Bulgarije, Roemenië en Kroatië). 


Uw gezondheid en veiligheid is onze topprioriteit en MSC's gezondheids- en veiligheidsprotocol is van kracht om onze gasten, bemanning en de lokale gemeenschappen die we bezoeken te beschermen: lees hier voor meer informatie.


Boek nu uw cruise aan boord van de MSC Grandiosa en MSC Magnifica en profiteer van ons flexibel boekingsprogramma. 


Heb je een voucher voor een toekomstige cruise? Stap aan boord van de MSC Grandiosa en de MSC Magnifica en ontvang tot € 400 boordkrediet, plus extra voordelen. Raadpleeg ons callcenter 02/4018930 of uw reisbureau voor meer informatie.


Heb je je voucher nog niet ontvangen? Vul het formulier in om uw voucher te ontvangen.GETUIGENISSEN VAN DE MSC GRANDIOSA
Kom alles te weten over de ervaring aan boord van MSC Grandiosa en op excursies aan wal door de meningen van de eerste passagiers die terug inscheepten.


ANDERE UPDATES OVER MSC-SCHEPEN EN BESTEMMINGEN
Voor alle geannuleerde cruises, verwijzen wij u naar de lijst hieronder.

Veelgestelde vragen met betrekking tot annuleringen, boekingswijzigingen en ons compensatiebeleid