FLEXIBEL CRUISEPROGRAMMA

FLEXIBEL CRUISEPROGRAMMA

BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR CRUISES - BESTAANDE RESERVERINGEN
 
Als u in een van de landen van het Schengengebied verblijft en een MSC cruise heeft geboekt vóór de activering van het omboekingsprogramma, kunt u uw cruise overzetten* tegen speciale voorwaarden aan boord van de MSC Grandiosa en de MSC Seaside (vanaf 1 mei), die momenteel in de Middellandse Zee varen voor 7 nachtcruises **. U kunt uw cruise ook overbrengen naar alle toekomstige bestemmingen en MSC-schepen overeenkomstig de algemene voorwaarden die in uw voucher staan vermeld.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons callcenter op 02 401 89 30.
 
* Uitsluitend geldig voor passagiers die in een van de 26 Schengenlanden verblijven (België, Denemarken, Vanitsland, Estland, Griekenland, Spanje, Frankrijk, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Finland, Tsjechië, Zweden, Zwitserland, Bulgarije, Roemenië en Kroatië).
 
** Om uw gemoedsrust tijdens uw volgende vakantie te garanderen, vereist MSC Cruises dat al haar gasten een verzekering hebben die alle aan COVID-19 gerelateerde risico's dekt, inclusief annulerings-, repatriërings- en medische kosten. Voordat u de reservatie afrondt, kunt u het MSC COVID-19 Protection Plan toevoegen aan uw cruise. Deze biedt dekking vóór, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 Protection Plan zowel de annuleringskosten als de medische en aanverwante transportkosten. Het staat u ook vrij contact op te nemen met een verzekeringsmaatschappij naar keuze.


Vanwege de COVID-19 pandemie waar de wereld nog steeds mee te maken heeft, verlengt MSC de COVID-19 dekking voor het gehele MSC Grandiosa winterseizoen 20-21 en het zomerseizoen 2021.

Vanaf nu is het mogelijk om vóór het afronden van de boeking de verzekering MSC COVID-19 aan de cruise toe te voegen voor de prijs van 25 euro per persoon voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa, en 29 euro voor cruises in het Caribisch gebied.