BABY'S OP CRUISEVAKANTIE

Tips voor een fijne cruisevakantie met de kleintjes

We wachten met open armen op u! U zult zich direct thuis voelen, met eindeloze mogelijkheden om te ontspannen en te vermaken. We zijn allemaal aan boord om u de meest ontspannende en opwindende vakantie te geven dan u zich zou kunnen bedenken!doremi-baby

Uw kleine staat op het punt om een fantastische reis te maken en we staan klaar om jullie te verwelkomen aan boord met de grootste zorg en aandacht voor hen. 


We hebben ons hart en ziel in de planning gelegd om aan elk detail van de cruise te denken voor uw kleintjes. Want bij MSC Cruises hebben ook de ouders, ooms en tantes, oma's en opa tenslotte vakantie!


We hebben het ontworpen voor uw kinderen, voor kinderen over de hele wereld, alsof ze onze eigen.  


Ossrvatorio-Chicco

We hebben de OsservatorioChicco, Baby Research Center, gevraagd om samen met MSC vakanties te bieden op maat gemaakt voor baby's. En we weten dat moeders en vaders ook recht hebben op een vakantie op onze fantastische, gastvrije schepen!

SPELEN IN EEN VEILIGE OMGEVING

MSC BABY TIME

MSC BABY TIME

Mama en papa, we wachten op u en uw kind in de Mini Club ! Deze is namelijk gereserveerd voor onze jongste gasten (tot 3 jaar oud) op bepaalde uren. Kinderen kunnen spelen met andere kinderen van hun eigen leeftijd uit veel verschillende landen. In de tussentijd kunt u vrienden maken met andere ouders die ook op vakantie zijn met hun kinderen. U kunt genieten van de Mini Club tijdens deze tijden:
 
DAGEN IN DE HAVEN: ochtend: 8:00-10:00 uur / middag: 16:00-18:00 uur / avond: 20:00-21:00 uur
 
DAGEN OP ZEE: ochtend: 8:00-10:00 uur / avond: 20:00-21:00 uur

De tijden kunnen verschillen per schip of vaargebied
NEW! MSC BABYCARE SERVICE

NEW! MSC BABYCARE SERVICE

MSC heeft ook gedacht aan de papa's en mama's. Wij bieden u de mogelijkheid om uw kinderen af te zetten bij de Mini Club , waar ze zullen worden verzorgd door gekwalificeerde en toegewijde medewerkers en met hen zal spelen. Deze service is uitsluitend beschikbaar op reservering en onder voorbehoud van beschikbaarheid voor kinderen tussen de 1 en 3 jaar oud. MSC Babycare is alleen beschikbaar tijdens zeedagen van 13:00-14:00 uur en tussen 18:00 en 19:00 uur. Het is van belang dat u het inschrijfformulier invult. Vraag het Mini Club personeel voor meer informatie als u aan boord bent. Verschonen en borstvoeding moet worden uitgevoerd door de ouders.

ACTIVITEITEN MET CHICCO SPEELGOED

ACTIVITEITEN MET CHICCO SPEELGOED

Het meest moderne, leuk en educatief speelgoed zijn voor uw kinderen uitgekozen door de Osservatorio Chicco, het Baby Research Center. Activiteiten zijn onder andere: 

- Laten we spreken Engels: laten we spelen in het Engels met Chicco tweetalige speelgoed 
- Ritme en muziek: spelen met muziek is zo leuk 
- Mini Olympische Spelen: beginnen met kruipen en dan... 
- Maak kennis met onze mascotte Dorebaby 

NIEUWE SMAKELIJKE LEKKERNIJEN

KINDERMENU

KINDERMENU

Voor oudere kinderen, vindt u een ruime keuze aan gerechten op het kindermenu, zodat uw kind verschillende smaken, geuren en kleuren kan ontdekken. Gevarieerd en kleurrijke menu's met een speciale selectie van gezonde en smakelijke gerechten voor onze jongste gasten. Elke dag, zal de geur van vers gebakken brood te ruiken zijn in onze bakkerij aan boord.

IEMAND PIZZA?
U vindt de beste pizza op zee! Perfect bereid met ingrediënten van topkwaliteit! Met z'n allen aan tafel en genieten! Het buffet is 20 uur per dag geopend.
EN VOOR UW BABY'S?

EN VOOR UW BABY'S?

Flessenwarmers zijn verkrijgbaar op specifieke plaatsen op al onze schepen. Neem contact op met de receptie of Guest Service als u aan boord bent. Geef uw baby zijn of haar favoriete voeding. Pasta, soep, kip, dun gegrild biefstuk, ham, kaas en desserts zijn elke dag verkrijgbaar in het restaurant.

​BABY CHEF

​BABY CHEF

Koken is ook leuk voor onze Baby chef's van 2 tot 3 jaar. Een speciale ruimte staat klaar voor hen om met de Doremi Chef te koken. Onder toezicht van de chef-kok en hun ouders zullen de kinderen een lekkere pizza bereiden! Klinkt dat niet geweldig?

DUTJES EN KNUFFELEN

BEDTIJD ROUTINE

In staat zijn om rustig en ontspannen in een kinderbedje te slapen naast ouders helpt kinderen kalm te blijven, omdat zij hun troostende aanwezigheid kan voelen en zich kunnen overgeven en gemakkelijker in slaap kunnen komen. 
(Osservatorio Chicco- Baby research center)
BEDTIJD ROUTINE

DUTJES

Als u nog niet eerder een cruise heeft gemaakt met ons, zult u versteld staan ​​van onze kajuiten- echte hotelkamers - vanwege hun ongelooflijke comfort en goed georganiseerde ruimte. Welk type u ook kiest - balkonkajuit, kajuit met zeezicht of binnenkajuit - u zult dezelfde faciliteiten en service hebben.
DUTJES

LAAT HET KNUFFELEN AAN ONS OVER!

Elk lid van onze bemanning is vrolijk en behulpzaam. Zij zullen hun hart steken in het verzorgen van u en uw kind. U kunt bij hen terecht voor alles wat u nodig heeft. En, ten slotte, papa en mama, stop met nadenken over vanalles en trakteer uzelf op een aantal waardevolle "me time". Het ontdekken van de echte luxe is het hebben van tijd voor uzelf!
LAAT HET KNUFFELEN AAN ONS OVER!

Download Brochure

MSC & Chicco Brochure

Klik hier en download de MSC & Chicco Brochure.


Samengesteld met Chicco.

MSC & Chicco Brochure