Baby-friendly cruising | MSC Cruises and Chicco

MSC EN Chicco

Tips voor een fijne cruisevakantie met uw kleintjes

We wachten met open armen op u!

U voelt u helemaal thuis met eindeloze mogelijkheden om te ontspannen en vermaakt te worden. We zijn er allemaal, aan boord, klaar om uw vakantie zo ontspannen en spannend mogelijk te maken.

Uw kleine jongen of meisje staat op het punt een fantastische reis te beginnen en we staan klaar om ze aan boord te verwelkomen, met de grootste zorg voor uw kind en ze te overspoelen met aandacht, om deze vakantie net zo goed voor hen te maken als voor u!

 

We hebben er alles aan gedaan om elk detail van de cruise voor uw kleintjes te plannen. Want ook bij MSC Cruises zijn wij ouders, tantes en ooms, grootmoeders en grootvaders ...

We hebben alles zo ontworpen voor uw kinderen, voor kinderen over de hele wereld, alsof het onze eigen kinderen zijn.

We vroegen het Osservatorio Chicco, Baby Research Center, om samen te werken met MSC Cruises om u een vakantie aan te bieden die "op maat is gemaakt voor baby's".

Maar we weten dat moeders en vaders ook recht hebben op vakantie, en een cruise op onze fantastische, gastvrije schepen biedt dit op meer dan één manier.

Osservatorio Statistico Chicco

SPELEN IN EEN BESCHERMD GEBIED

 • MSC Baby Time

  Mama en papa, we wachten op u en uw kind in de Baby Club, die gedurende de dag is gereserveerd voor onze jongste gasten (jonger dan 3 jaar), zodat kinderen kunnen spelen met leeftijdsgenoten uit veel verschillende landen. Ondertussen kunt u vrienden maken met andere ouders die op vakantie zijn met hun kinderen. Op deze momenten kunt u met uw kind genieten van de Mini Club, een speciale voorziening voor jonge kinderen:

  SCHIP AANMEREN: Ochtend: 08:00-10:00 / Middag: 16:00-18:00 / Avond: 20:00-21:00
  ZEEDAGEN:
  Ochtend: 08:00-10: 00 / Avond: 20 00-21:00

 • Nieuwe baby care service

  MSC heeft ook aan de mama's en papa's gedacht en biedt u de mogelijkheid om uw kinderen af te zetten in de Baby Club waar ze worden opgevangen door gekwalificeerd en toegewijd personeel.
  Onder voorbehoud van reservatie, beperkte beschikbaarheid, voor kinderen van 1 tot 3 jaar oud.
  Beschikbaar op de volgende tijden, uitsluitend wanneer het schip vaart: tussen 13:00 en 14:00 uur en tussen 18:00 en 19:00 uur.
  Het invullen van een registratieformulier is verplicht. Vraag het aan het personeel van de Kids Club zodra u aan boord bent

 • Activiteiten met Chicco Toys
  U vindt het meest moderne, leuke en leerzame speelgoed, voor uw kind uitgekozen door het Osservatorio Chicco, Baby Research Center. De activiteiten omvatten:

  Laten we Engels spreken: laten we in het Engels spelen met tweetalig speelgoed van Chicco
  Ritme en muziek: spelen met muziek is zo leuk
  Mini Olympische Spelen: wie kruipt er het snelst?
  Maak kennis met onze mascotte Dorebaby
   
Play Areas | MSC Cruises and Chicco


NIEUWE SMAKEN

 • Kindermenu
  Voor kinderen vindt u een brede selectie aan gerechten in het 'Kindermenu' om uw kind te helpen nieuwe smaken en kleuren te ontdekken als een echte 'babygourmet'. Gevarieerde en kleurrijke menu's, met een speciale selectie van gezonde en smakelijke gerechten om onze jongste gasten tevreden te houden. Elke dag zal de geur van vers brood dat in onze bakkerij aan boord wordt gebakken, aan u voorbij zweven.

  IEDEREEN PIZZA?
  U vindt op onze schepen de beste pizza op zee, tot in de perfectie bereid met ingrediënten van topkwaliteit! Allemaal aan tafel, genietend van het geluk dat eten brengt.
   

 • En voor de baby's?
  Flessenopwarmers zijn beschikbaar op specifieke plaatsen op al onze schepen: neem contact op met de receptie/ Guest Services voor informatie zodra u aan boord bent.
  Als uw baby wordt gespeend, hoeft u alleen maar de favoriete babyvoeding van uw kind mee te nemen. In het restaurant zijn elke dag pastasoep, kipfilet en dunne gegrilde biefstuk, ham, kaas en desserts verkrijgbaar.
   
 • Baby chef
  Koken is ook leuk: Baby Chef, voor kinderen van 2 tot 3 jaar. Een speciale plek voor hen om rommelig te worden in de keuken tijdens het zeer succesvolle Doremi Chef-evenement.
  Denk maar aan: onder toezicht van de chef-kok en hun ouders bereiden de kinderen een lekkere pizza! Klinkt dat niet geweldig?
   
Tasty Delights | MSC Cruises and Chicco

DUTJES EN KNUFFELS

 • Bedtijdroutine
  Door te kunnen slapen in een kinderbed naast vreedzame en ontspannen ouders, kunnen kinderen kalm blijven, omdat ze hun geruststellende aanwezigheid kunnen voelen en gemakkelijker kunnen slapen. (Osservatorio Chicco - Babyonderzoekscentrum)
   
 • Dutjes
  Als u nog niet eerder met ons op cruise bent geweest, zult u versteld staan van onze hutten - echte hotelkamers - vanwege hun ongelooflijke comfort en goed georganiseerde ruimte. Welk type u ook kiest - balkonhut, hut met zeezicht, binnenhut - u vindt er dezelfde faciliteiten en services.
 • Laat het knuffelen aan ons over
  Elk lid van onze bemanning helpt u maar al te graag en zal er alles aan doen om voor u te zorgen. U kunt bij hen terecht voor alles wat u nodig heeft. En, eindelijk, mama, hoeft niet meer aan alles te denken zoals gewoonlijk en uzelf trakteren op wat waardevolle 'ik-tijd'. De echte luxe ontdekken om tijd voor uzelf te hebben!
Naps and Cuddles | MSC Cruises and Chicco


MSC & CHICCO BROCHURE

Klik hier om de MSC & Chicco-brochure te downloaden en te ontdekken.
Geproduceerd in samenwerking met Chicco.

 

Brochure-Chicco
Partnership, MSC and Chicco Brochure | MSC Cruises