MSC & DORELAN


Elke nacht aan boord slapen als een roos


MSC denkt aan elk aspect van het welzijn van onze gasten. Dag en nacht. Daarom kiezen wij voor samenwerkingen met erkende partners, zodat u volledig met een goede nachtrust van uw vakantie kunt genieten. Dorelan is de Italiaanse marktleider op het gebied van premium-kwaliteit designer bedden, ergonomische matrassen. Ze maken al meer dan 50 jaar bedden en kussens en altijd ontworpen voor maximale comfort. 

Beter slapen voor een beter leven


Diep, gezond en herstellende slaap is essentieel voor een goede fysieke, mentale en algemene gezondheid. De energie die wij dagelijks met ons meebrengen voor een goede gezondheid, hangt af van hoe goed we hebben geslapen en de hoeveelheid genoten rust. Een goede nachtrust is de bron van onze fysieke en mentale energie. Download nu onze slaap gids en ontdek de geheimen voor een betere nachtrust.

SLAAP GIDS

Het bedsysteem


Een goed bedsysteem is één van de belangrijkste factoren verantwoordelijk voor de gezondheid van onze lichamen. Met “bedsysteem” bedoelen wij alles bij elkaar, wat zorgt voor een comfortabele rustmoment: de matras, kussens en het bed zelf. Om optimaal uit te kunnen rusten moeten alle elementen goed samenwerken en kunnen voldoen aan alle diverse eisen.

KAJUITEN & SUITES

De toekomst in ons gedachte


MSC Cruises en Dorelan streven dagelijks samen naar excellentie en meer kwaliteit. Doormiddel van onderzoek, technologie en innovatie blijvend wij leiden op dit gebied. Wij kijken naar de toekomst, nieuwe schepen, nieuwe bestemmingen en nieuwe nog te ontdekken sgebieden. MSC & DORELAND samen. Aan de ene hand een passie voor het varen en ontdekken van de wereld op zee. Aan de andere hand, een zoektocht naar het verbeteren van ons comfort en slaap kwaliteit.

BOEK UW CRUISE