MSC & Dorelan

Elke nacht aan boord slapen als een engel
MSC Cruises zorgt voor elk aspect van het welzijn van haar gasten. Dag en nacht. Daarom hebben we een toonaangevende partner gekozen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke nachtrust krijgt om optimaal van uw vakantie te genieten. Dorelan is al meer dan 50 jaar een Italiaanse leider op het gebied van designbedden van topkwaliteit, ergonomische matrassen, bedbodems en kussens, en elk product is compromisloos ontworpen voor maximaal comfort.

Lekker slapen om beter te leven

Een diepe, gezonde, herstellende slaap is essentieel voor onze fysieke en mentale gezondheid en ons algehele welzijn. De frisse energie die we de hele dag door aan alles geven, zodat we in goede gezondheid kunnen blijven, hangt af van de kwaliteit van onze slaap en ontspannende tijd. Rustgevende slaap is een unieke bron van fysieke en mentale energie. Download onze slaapgids voor de geheimen van een betere nachtrust.

SLAAPGIDS

Lekker slapen om beter te leven

Partnership, Dorelan | MSC Cruises

Het bedsysteem

Een goed bedsysteem is een van de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor het welzijn van ons lichaam tijdens de slaap. Met "bedsysteem" bedoelen we alles, alles bij elkaar genomen, dat ons rustcomfort garandeert: het matras, kussen en bedbodem of bed. Om te profiteren van echt herstellende slaap, moeten al deze elementen in nauwe synergie samenwerken om aan al onze verschillende behoeften te voldoen.

KAJUITEN & SUITES

Het bedsysteem

Partnership, Dorelan Bed System | MSC Cruises

Kijkend naar de toekomst

MSC Cruises en Dorelan delen een zoektocht naar uitmuntendheid en topkwaliteit die we elke dag nastreven. Door onderzoek, technologie en innovatie zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen. We kijken naar de toekomst, naar nieuwe schepen, nieuwe bestemmingen en een bredere horizon om te verkennen. MSC & DORELAN samen. Enerzijds een passie om de wereld over zee te verkennen, nieuwe culturen, smaken en schoonheden te ontdekken, ondergedompeld in comfort, verwend en ontspanning. Anderzijds een zoektocht naar een dieper welzijn dat onze comfortvereisten voor slaapkwaliteit analyseert, de basis van kwaliteit van leven.

BOEK UW CRUISE

Kijkend naar de toekomst

Partnership, Dorelan | MSC Cruises