
RAMÓN FREIXA: UNIEKE CREATIVITEIT MET SPAANSE ROOTS
De wereldberoemde Spaanse chef-kok Ramón Freixa heeft sinds 2017 zijn bekroonde keuken naar MSC gebracht. Onze gasten verheugen zich op zijn visuele en zintuiglijke verrassingen, waarbij elk gerecht een heerlijke geheime geschiedenis onthult in gedurfde combinaties van traditionele mediterrane smaken en avant-garde innovatie.
Bekroonde keuken met koninklijke erkenning
De weelderige en geestige creaties van Ramón Freixa hebben wereldwijde erkenning gekregen, met meerdere prijzen voor de beste chef-kok en het beste restaurant, twee Michelin-sterren, drie Repsol Suns, een gastoptreden in de finale van de Spanish Celebrity MasterChef 2016.
Bekroonde keuken met koninklijke erkenning

Een zoektocht naar magie
De creaties van chef-kok Freixa voor zijn beroemde restaurants en innovatieve kookboeken volgen een onderscheidende aanpak die hij omschrijft als 'gebaseerd op drie elementen: product, techniek en gevoel, plus een zoektocht naar magie'. Elk gerecht is bedacht om een verhaal te vertellen in reeksen van smaak, textuur en kleur. U kunt van deze buitengewone aanpak genieten tijdens de gastronomische reis van een cruise met MSC Cruises.
Ontdek het specialiteitenrestaurant HOLA! Tapas Bar by Ramón Freixa beschikbaar op MSC Bellissima en MSC Grandiosa.
Een zoektocht naar magie
