RAMÓN FREIXA: UNIEKE CREATIVITEIT MET SPAANSE ROOTS

De wereldberoemde Spaanse chef-kok Ramón Freixa heeft sinds 2017 zijn bekroonde keuken naar MSC gebracht. Onze gasten verheugen zich op zijn visuele en zintuiglijke verrassingen, waarbij elk gerecht een heerlijke geheime geschiedenis onthult in gedurfde combinaties van traditionele mediterrane smaken en avant-garde innovatie.

Bekroonde keuken met koninklijke erkenning

De weelderige en geestige creaties van Ramón Freixa hebben wereldwijde erkenning gekregen, met meerdere prijzen voor de beste chef-kok en het beste restaurant, twee Michelin-sterren, drie Repsol Suns, een gastoptreden in de finale van de Spanish Celebrity MasterChef 2016.

Bekroonde keuken met koninklijke erkenning

Partnership, Ramon Freixa | MSC Cruises

Een zoektocht naar magie

De creaties van chef-kok Freixa voor zijn beroemde restaurants en innovatieve kookboeken volgen een onderscheidende aanpak die hij omschrijft als 'gebaseerd op drie elementen: product, techniek en gevoel, plus een zoektocht naar magie'. Elk gerecht is bedacht om een verhaal te vertellen in reeksen van smaak, textuur en kleur. U kunt van deze buitengewone aanpak genieten tijdens de gastronomische reis van een cruise met MSC Cruises.

BOEK UW CRUISE

Een zoektocht naar magie

Partnership, Ramon Freixa | MSC Cruises