Buffet & à la carte Restaurants

U vindt in onze à la carte restaurants altijd een ruime keuze aan gerechten. Met elke dag een andere selectie mediterrane en internationale gerechten en kenmerkende gerechten van sterrenchefs. Bij ons uitgebreid buffet kunt u de verbazingwekkende variëteit van onze keuken verkennen, met de vrijheid om binnen te lopen en uzelf te allen tijde te trakteren. Het buffet is geopend voor ontbijt, lunch, diner en zelfs voor late night snacks.

Afhankelijk van uw schip en beleving, kunt u tijdens het reserveren kiezen uit Classic, Vroeg of Laat dineren. Wij reserveren een tafel voor u voor de gehele duur van uw cruise. Om van nog meer flexibiliteit te genieten, kunt u kiezen voor een My Choice Dining optie waarmee u op elk gewenst moment kunt dineren tijdens de openingstijden van het à la carte restaurant.Belangrijke mededeling
Voor cruises die vertrekken vanuit een Amerikaanse thuishaven: Het eerste entree, voorgerechten en nagerechten zijn gratis per gast. Gasten die een tweede voorgerecht willen bestellen, betalen een toeslag van $5.