Xiamen

Xiamen Cruise

Amoy voor de Engelsen

De stad Xiamen ligt in de provincie Fujian, in de buurt van het eiland Taiwan , en wordt door de Engelsen "Amoy" genoemd. De stad is één van de stops op de Oosterse ontdekkingscruise van MSC.

Als belangrijke haven en industriecentrum is deze Chinese stad in feite een eiland, dat door middel van een 5 kilometer lange brug met het vasteland verbonden is. De stad biedt vele mogelijkheden om de cultuur van deze immense en dichtbevolkte staat te ontdekken. 's Winters is het klimaat zacht, terwijl moessons en het kenmerkende regenseizoen de zomers vochtig en warm maken.

U kunt genieten van de veelzijdigheid van Xiamen, een bestemming waar het massatoerisme nog op gang moet komen, en die daarom nog interessanter is en onbedorven door globalisatie. Ook het eiland Gulangyu is een bezoekje waard. Dit eiland was ooit een westers district, en is vandaag de dag alleen te bereiken per boot, en volledig autovrij. Tijdens een wandeling door de straatjes kunt u de karakteristieke gebouwen bewonderen en souvenirs vindt u hier in overvloed. 

Cruises van / naar Xiamen in 2024

Excursies en activiteiten Xiamen

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.