Busan cruise

Nurimaru APEC House - Busan, Republic of Korea | MSC Cruises

Een veelkleurige stad

Op Seoul na is Busan de meest bevolkte stad in Zuid-Korea. Op een MSC cruise ontdekt u de interessantste bezienswaardigheden van deze stad met 3,5 miljoen inwoners die uitkijkt over de Straat van Korea; een economisch, cultureel en leerrijk referentiepunt voor het hele land.

De stad biedt tal van ontspanningsmogelijkheden. Een authentieke dineerervaring is een must. Probeer zeker eens kimchi, een pikant gerecht op basis van gefermenteerde sla. Wie houdt van shoppen, moet beslist een kijkje nemen in de Shinsegae Centum City Department Store, het grootste winkelcomplex ter wereld, en de Gukje-markt, een van de grootste in Korea: elke straat staat er vol met kraampjes, waar u tal van lokale artisanale producten vindt.

Wij bieden een excursie aan naar Gamcheon, een kalm en rustig dorpje met smalle straatjes en kleurrijke huizen, de thuisbasis van tal van Koreaanse kunstenaars.

Er zijn meer dan 35 000 specimens van vissen, reptielen, amfibieën en algen in het Busan Aquarium, dat u op een excursie kunt bezoeken. Het complex, gelegen aan het strand van Haeundae, is een geavanceerd centrum voor zeeleven waar u in contact komt met schattige zeehonden of door een ondergrondse tunnel met angstaanjagende haaien kunt wandelen.

In de tempel van Beomeosa kunt u een emotionele duik nemen in de spirituele wereld van het Boeddhisme, die bekend staat als een van de nationale schatten van Zuid-Korea. Dit gebedshuis uit de 14de eeuw ligt verborgen in het woud rond de berg Geumjeongsan, ten noorden van Busan.

Cruises van / naar Busan in 2023

Excursies en activiteiten Busan