Da Nang

da nang vietnam, Da Nang, H?i An, Hue

De antieke terracotta van Da Nang

Da Nang kijkt uit over de monding van de rivier de Hán en is een populaire Vietnamese bestemming op een MSC-cruise. Deze metropool, die onder Frans koloniaal bewind de naam Tourane kreeg, ligt in Centraal-Vietnam en telt 1 350 000 inwoners. Het is een van de economische, culturele en artistieke centra van het land.

U kunt een uitstap maken naar Da Nang, waar u het Museum of Cham Sculpture kunt bezoeken. Deze beelden uit terracotta, brons en zandsteen werden ongeveer 1 000 jaar geleden gemaakt door de Cham, een oude Vietnamese beschaving. Het is een uitgebreide collectie met meer dan 400 werken gewijd aan de belangrijkste hindoegoden, van Brahma tot Shiva.

In de vroegere hoofdstad van Vietnam Huế kunt u een uitstap maken naar de overblijfselen van de Keizerlijke Stad. Die ligt aan de oevers van de Perfume River en werd in 1993 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. De ingang, die doet denken aan de beroemde Keizerlijke Stad Beijing, leidt bezoekers naar de Verboden Paarse Stad, waar de keizer met zijn concubines woonde. Het complex werd zwaar beschadigd door Amerikaanse luchtaanvallen tijdens de Vietnamoorlog. 

Cruises van / naar Da Nang in 2024

Excursies en activiteiten Da Nang

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.

loader