San Sebastian de la Gomera Cruise

San Sebastian De La Gomera, Spain | MSC Cruises

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in La Gomera


Ontdek de haven van San Sebastián in La Gomera met MSC Cruises op een Atlantische cruisevakantie. Ontsnap naar de zon van de Spaanse Canarische Eilanden met een MSC cruise naar La Gomera en ontdek hoe u het leven in een langzamer tempo kunt leven.
 
De aantrekkelijke historische wijk van de stad is een genot om te voet te verkennen, met schaduwrijke pleinen en voetgangersvriendelijke straten, waar u nog steeds kunt stoppen zoals Columbus deed op zijn weg naar de Nieuwe Wereld, en wat van de heerlijke lokale geitenkaas kunt kopen, evenals wat lokaal geproduceerde palmolie en een paar kuipjes van de pittige almogrote smeerkaas, yum.
 
Ga naar de stranden en hun uitstekende watersportfaciliteiten, maar vergeet het centrale Garajonay National Park niet. Met zijn 40 vierkante kilometer pure biodiversiteit die ideaal is voor buitenactiviteiten, en met talloze wandelpaden van de lager gelegen dennenbossen tot aan het laurier nevelwoud op een hoogte van bijna 1.500 meter. 

Cruises van / naar San Sebastian de la Gomera in 2024

Excursies en activiteiten San Sebastian de la Gomera

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.