Great Stirrup Cay

Great Stirrup Cay cruise

Neem een duik en een cocktail

Voor velen is een cruise naar Great Stirrup Cay in Berry Islands een perfecte vakantie naar een typisch Caribisch onbewoond eiland, het type waaraan u denkt bij de klassieke vraag “Wat neem ik mee naar een onbewoond eiland?”Het enige verschil is dat gedurende uw dag in Great Stirrup Cay, als u eenmaal van uw MSC cruiseschip bent gestapt, u niet alleen kunt luieren in de zon op de comfortabele ligstoelen of gewoon op het heerlijke witte zand, maar ook kunt deelnemen aan de vele strand- en wateractiviteiten in en bij de heldere wateren die het eiland omringen: snorkelen, duiken, vissen, kajakken en het leuke paddle boarding (peddelen op zee, surfend met een lange peddel terwijl u staat op een surfboard, SUP).

Aan wal vindt u een bar met ervaren personeel, waar u kunt kiezen uit verfrissende drankjes en uiteenlopende cocktails. Er is ook een barbecuegedeelte, een tafeltennistafel en klassieke en strandvolleybalbanen. U vindt er ook een winkelgedeelte en kinderruimtes, evenals stranden met beperkte toegang op uw Caribische cruisevakantie in de Bahama's. Zelfs lopen langs palmbomen en de gewassen van Great Stirrup Cay is een leuke en interessante activiteit.

U kunt ook een nog actieve vuurtoren uit 1863 bezoeken of andere locaties zoeken voor leuke, spontane uitstapjes, want daar zijn er genoeg van in Great Stirrup Cay. Er zijn bijvoorbeeld overblijfselen te vinden van het defensiesysteem van de Verenigde Staten uit de Tweede Wereldoorlog, dat de oostelijke kust van het eiland beschermde. Onder deze structuren, langs de zuidoostkust, zijn er twee kabelhuisjes, nu gedeeltelijk verborgen door planten, waarbij twee kabels langs de oceaanbodem zijn gelegd als onderdeel van een systeem van onderwaterdefensie.

Cruises van / naar Great Stirrup Cay in 2023

Excursies en activiteiten Great Stirrup Cay