Nassau Cruises

Nassau Cruise

Piraten, wateravonturen en historische hotspots

Tegen het begin van de 18e eeuw uitgeroepen tot een piratenrepubliek, Nassau had namelijk ooit meer dan 1.000 piraten, wat meer was dan de honderd inwoners van de stad.

 

Terwijl de geschiedenis van piraten diep gaat, is Nassau, gelegen op het eiland New Providence, tegenwoordig de hoofdstad en het commerciële centrum van de Bahama's en de grootste stad van de archipel. Als je aankomt op een MSC Cruise in de Caribbean, neem dan de charmante gebouwen in koloniale stijl van Nassau en pastelkleurige houten winkels die worden afgewisseld met gebouwen in Georgische stijl. Nassau, gesticht door de Britten in 1670, strekt zich uit van de haven tot Bay Street, de belangrijkste weg door de stad die vol zit met winkels, souvenirs, restaurants en entertainment. Bij Straw Market, waar typisch Bahamaanse souvenirs worden verkocht, bereid u voor op een koopje - het is een traditie die bijna een plicht is.

 

Een populair toeristisch gebied is Cable Beach, een 6,5 km lang strand en resorts aan de noordelijke centrale kust van New Providence, op 4,8 km van Nassau. Paradise Beach, op Paradise Island, is een van de beste stranden in de omgeving.

 

Voor een bijna privéstrandervaring, maak een MSC Cruises Excursie naar Blue Lagoon Island, een privé-eiland met een van de meest afgelegen stranden van de Bahama's, of kies voor een VIP-strandcabana-ervaring in de offshore-perfecte oase van Balmoral Island.

 

Boek een MSC Cruises Excursie naar Atlantis Resort op Paradise Island, waar u kunt genieten van een gevarieerde keuze aan attracties. Deze variëren van Aquaventure, een opwindend waterpark van 141 hectare waar u deining van stroomversnellingen kunt berijden en 7 verdiepingen tellende glijbanen naar beneden kunt vliegen, tot de Dig, een nep archeologische vindplaats die de ruïnes van het oude Atlantis of Predator Lagoon herbergt, de thuisbasis van haaien, roggen, barracuda's en zaagvissen.

  

Mis het prachtige uitzicht op Nassau, Paradise Island en een groot deel van de Bahama's niet vanaf de top van Queen's Staircase in Fort Fincastle. Kijk hoe het water langs de historische trap stroomt, bestaande uit 65 treden die tussen 1793 en 1794 met de hand zijn uitgehouwen uit massief kalksteen door 600 slaven.

Cruises van / naar Nassau in 2023

Excursies en activiteiten Nassau