Royal Naval Dockyard, Bermuda cruises

King's Wharf Cruise

De wilde charme van de natuur

De cruiseschepen die reizen naar Bermuda leggen aan in Royal Naval Dockyard, de originele pier van de Royal Navy Dockyards. Deze bevindt zich in Sandys Parish op het westelijke uiteinde van Bermuda en is de grootste haven van de archipel.

Reizigers die hier uitstappen van een MSC Caribische cruise zullen hier in al hun toeristische behoeften worden voorzien. Er is een winkelcentrum en er zijn musea zoals het Nationale Museum van Bermuda. Ook zijn er historische gebouwen die dateren uit de 19e eeuw, toen de Britse marine actief was in het gebied. Verder zijn er restaurants, pubs en bars en ambachtelijke winkels waar u het glasblazen kunt aanschouwen, evenals de productie van typisch Bermudaanse jeneverbesproducten. U kunt naderhand de producten ook kopen. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om verscheidene sportieve en recreatieve activiteiten te ondernemen.

U kunt zowel over land als over zee de steden Hamilton en St. George bezoeken. Zij behoren tot het UNESCO-erfgoed en Hamilton is de eerste hoofdstad van Bermuda. Op King's Square, in het centrum van St. George, kunt u het gemeentehuis zien. Erachter staan het blok en de schandpaal die tijdens de Britse overheersing gebruikt werden als middelen van openbare kastijding. Op korte afstand vindt u de sinistere “Ducking Stool”, een stoel bovenop een paal waar dieven en roddelaars aan werden gebonden en in de zee werden ondergedompeld.

In het noorden van de stad is de Onvoltooide Kerk, die doet denken aan de bouw van een gotische kathedraal, een bezoekje waard. Hiervandaan is het mogelijk om op minicruises te gaan waarbij u kunt snorkelen naar de koraalriffen en onder water relikwieën kunt ontdekken. U kunt ook waterskiën, een waterscooter besturen, windsurfen en zeilen. U kunt ook op een fietsexcursie gaan of golfen op een minigolfbaan met 18 holes. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan Cooper's Island, niet ver van de vuurtoren van St. David Island. Het is een gebied van wilde charme en voor het eerst geopend voor het publiek in 1995, toen de Amerikaanse marine het eiland verliet.

Cruises van / naar Royal Naval Dockyard in 2024

Excursies en activiteiten Royal Naval Dockyard

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.

loader