Puerto Plata Cruise

Cruise To Puerto Plata, Dominican Republic | MSC Cruises

Een bruisende hoofdstad


Een stop in de Dominicaanse Republiek tijdens een MSC cruise naar de Caraïben en Antillen betekent het alledaagse leven van Santo Domingo meemaken. .
Aardbevingen en piraten hebben het grootste deel van de stad, die in de 16de eeuw door de spanjaarden werd gebouwd, weggevaagd.

Desondanks bevat het oude koloniale deel van de stad nog enkele belangrijke goed gerestaureerde voorbeelden van gebouwen uit die periode, die u gemakkelijk kunt bezoeken zodra u van boord bent gegaan van uw cruiseschip. Enkele van de belangrijkste architecturale sites zijn de kathedraal van Santa María la Menor en Alcázar de Colón, de voormalige residentie van de gouverneur van het eiland, die uitkijkt op de nabijgelegen Rio Ozama
 
Vijfhonderd jaar geleden paste de hele stad Santo Domingo in deze kleine wijk, die in de tweede helft van de 20ste eeuw werd gerestaureerd en volgebouwd met bars en winkels. Sporen van de antieke stadsmuren en van de ingang, Puerta de la Misericordia, zijn nog steeds te zien. Buiten de muren biedt Santo Domingo zijn bezoekers enkele betoverende plekjes. Ten westen van de koloniale sector en ten noorden van Malecon ligt de wijk Gazcue: een rustige woonwijk in de schaduw van bomen die onderdak biedt aan het culturele complex Plaza de la Cultura.

Cruises van / naar Puerto Plata in 2024

Excursies en activiteiten Puerto Plata

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.

loader